İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sorun bende mi yoksa sitedemi?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Son zamanlarda girdigim bazi siteler dial-up baglanti kutusunu acip dial-up baglanti yapilacak ekrani otomatik olarak ekrana getiriyor.
Ben internet e DSL ile bagliyim.
Spyware falan olabilir diye ad-aware ile scan ettim birsey cikmadi.
Gelen ekrani kapattigimda browser offline calismaya basliyor.
Sonra "work offline" secenegini kapatip tekrar online internete gecebiliyorum.
Ama bu neden oluyor.

Buna neden olan sitelerden birisi:
http://www.mavilim.net/index.php

Boyle 3-5 site daha var ama onlari da rasladikca yazarim.

Bu sitelerin webmasterlari bir aciklama yaparsa ben de ne yonde bir cozum yolu izleyecegime karar verebilirim.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
worf offline sorunu bendede var maalesef. yalnız dikkat ettim bu bende service pack i yükledikten sonra çıkmaya başladı. gerçekten bu sorunun nedenini ve ne yapılması gerektiğini bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

iyi çalışmalar...

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende de dsl baglanti var service pack da yeni yuklendi. Ama o sorun yok. mavilim.net ti de ziyaret ettim bir sorun yok (tek sorun site gec aciliyor)

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende Xp pro sp2 var ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım.İlgili siteye de girip rahatlıkla müzik dinleyebiliyorum.Bağlantım da, dsl.
Garip sorunlar bunlar...

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinetadmin' Alıntı:
Son zamanlarda girdigim bazi siteler dial-up baglanti kutusunu acip dial-up baglanti yapilacak ekrani otomatik olarak ekrana getiriyor.
Ben internet e DSL ile bagliyim.
Spyware falan olabilir diye ad-aware ile scan ettim birsey cikmadi.
Gelen ekrani kapattigimda browser offline calismaya basliyor.
Sonra "work offline" secenegini kapatip tekrar online internete gecebiliyorum.
Ama bu neden oluyor.

Buna neden olan sitelerden birisi:
http://www.mavilim.net/index.php

Boyle 3-5 site daha var ama onlari da rasladikca yazarim.

Bu sitelerin webmasterlari bir aciklama yaparsa ben de ne yonde bir cozum yolu izleyecegime karar verebilirim.

Sorun nedir bilemiyorum kullanıcıların kötülüğü için hiç bir kod ve materyal içermiyor sebebinide bilemiyorum bilen varsa banada söylesin lütfen gerekli işlemleri yapalım..

hotweb' Alıntı:
bende de dsl baglanti var service pack da yeni yuklendi. Ama o sorun yok. mavilim.net ti de ziyaret ettim bir sorun yok (tek sorun site gec aciliyor ve bir suru popup)
Sitenin geç açıldıgı dogrudur resimler ve toplistlerden dolayi fakat sitede bir suru popup yok siteye girdiğinde 1 defaya mahsus 1 popup açılıyor lütfen mesajlarımızı yazarken biraz dikkatli olalim teşekkürler..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Acaba toplistlerden birimi neden oluyor.

Bende XP Sp2 kullaniyorum.

Gecenlerde bir yerde okumustum
http://localhost a yonlendirme olursa buna neden olabiliyir demisti.
Konuyla tam alakasi varmi bilmiyorum.

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenin geç açıldıgı dogrudur resimler ve toplistlerden dolayi fakat sitede bir suru popup yok siteye girdiğinde 1 defaya mahsus 1 popup açılıyor lütfen mesajlarımızı yazarken biraz dikkatli olalim teşekkürler..
ok. kusura bakma. mesajimida duzelttim

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Cozumu sanirim buldum.

Okudugum bir makalede http://localhost a erisilmeye calisilirsa "work offline" a gecis olabilir diyordu.

"hosts" dosyasindaki "localhost" u cikarttim ve sorun duzeldi (reboot etmeyi unutmayin).

Sorunu olanlar deneyin, sizde de duzelirse kesin cozum yolu diyebiliriz.

Mavilim.net de de denemek istedmi ama "Bandwidth Limit Exceeded" yazisi cikiyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.