Arkadaşlar sitemde misafirler için sorun cevaplayalım bölümü oluşturdum.Ve anasayfa içinde bu bölümde direk konu açma sayfasına yönlendiren bir resim link hazırladım.Herşey gayet sorunsuz çalışıyor fakat ; bu resimi ben ve üyelerin görmesini istemiyorum.Sadece misafirler tarafından görülsün istiyorum.Bunun yapmanın yolu benim yaptığımdan farklımı,yoksa mümkün değilmidir ? Bilgisi olan varsa yardımına çok sevineceğim.
2. Olarak ise farklı bir konu fakat sitem Google Chorme de açılmıyor.Defalarca denemeden sonra belki açılıyor oda çok uzun sürüyor.Grafiklerle alakalımıdır yoksa tarayıcı ile ilgili bir sorunmu sizce ? Çünkü diğer hiçbir tarayıcıda sorun çıkarmıyor,gayet normal sorunsuz.Sadece Chorme da açılmıyor.
2. Olarak ise farklı bir konu fakat sitem Google Chorme de açılmıyor.Defalarca denemeden sonra belki açılıyor oda çok uzun sürüyor.Grafiklerle alakalımıdır yoksa tarayıcı ile ilgili bir sorunmu sizce ? Çünkü diğer hiçbir tarayıcıda sorun çıkarmıyor,gayet normal sorunsuz.Sadece Chorme da açılmıyor.