Forumda siyasi konular genel olarak kapatılmakla son buluyor. Kendimi kayırmıyorum, tartışmayı beceremiyoruz. Bu bölüm kapansın gibi çeşitli öneriler getirilmişti zamanında, yönetim kapatmadığına göre bir bildiği vardır elbet.
Benim önerim kapatmak değil, ancak siyasi konuları kullanıcıların gözüne sokmak taraftarı da değilim. Kimi zaman "Son 10 istatistik" siyasi, ve geyik konulardan geçilmiyor. Öyle zaman geliyor ki, foruma özgü konuları takip edemiyorum.
Öneri : "Sosyal ve Güncel" adlı forum "Son 10 istatistik" içerisinde yer almasın.
1- Böylece forum webmaster kimliği ile ön plana çıkacak.
2- Tartışma boyutu azalan bir ivme kazanacak.
3- Dileyen yine bu forumda konu açabilecek, nitekim "Sosyal ve Güncel" aktif kalacak.
Yönetimin görüşlerini belirtmesini rica ediyorum.
Teşekkürler..
Benim önerim kapatmak değil, ancak siyasi konuları kullanıcıların gözüne sokmak taraftarı da değilim. Kimi zaman "Son 10 istatistik" siyasi, ve geyik konulardan geçilmiyor. Öyle zaman geliyor ki, foruma özgü konuları takip edemiyorum.
Öneri : "Sosyal ve Güncel" adlı forum "Son 10 istatistik" içerisinde yer almasın.
1- Böylece forum webmaster kimliği ile ön plana çıkacak.
2- Tartışma boyutu azalan bir ivme kazanacak.
3- Dileyen yine bu forumda konu açabilecek, nitekim "Sosyal ve Güncel" aktif kalacak.
Yönetimin görüşlerini belirtmesini rica ediyorum.
Teşekkürler..