İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Öneri Sosyal ve Güncel

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Forumda siyasi konular genel olarak kapatılmakla son buluyor. Kendimi kayırmıyorum, tartışmayı beceremiyoruz. Bu bölüm kapansın gibi çeşitli öneriler getirilmişti zamanında, yönetim kapatmadığına göre bir bildiği vardır elbet.

Benim önerim kapatmak değil, ancak siyasi konuları kullanıcıların gözüne sokmak taraftarı da değilim. Kimi zaman "Son 10 istatistik" siyasi, ve geyik konulardan geçilmiyor. Öyle zaman geliyor ki, foruma özgü konuları takip edemiyorum.

Öneri : "Sosyal ve Güncel" adlı forum "Son 10 istatistik" içerisinde yer almasın.

1- Böylece forum webmaster kimliği ile ön plana çıkacak.

2- Tartışma boyutu azalan bir ivme kazanacak.

3- Dileyen yine bu forumda konu açabilecek, nitekim "Sosyal ve Güncel" aktif kalacak.

Yönetimin görüşlerini belirtmesini rica ediyorum.

Teşekkürler..

• Like
Reactions: Eif
T

trgy

Misafir
Eklentinin düzenlenmesi gerek öyle bir özelliği yok sanırım. Kontrol edeceğim bugün mantıklı güzel bir öneri.

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Biraz argo bir tabirle 10 numara oldu :)

Gerçekten ellerinize sağlık, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Forum çöp konulardan kurtuldu adam akıllı konuları forumdan ayıklamaktan bıkmıştım:)

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
olmadı ya of hiç mesaj yazan olmuyorki ozamanda konulara. kimsenin girdiği yok sosyal ve güncel"e :eek:lmadı:

Dolayısı ile banlanmaya sebebiyet veren siyasi tartışmalar ve foruma pek katkısı olmadığını düşündüğüm geyik konuların önüne geçildi. Bu yönden bakınca bence :harika:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.