İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sosyal yaşam için ne yapmalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
Sen kendinle çelişiyorsun,

Yaşın 14 ise niye profilinde 21 yazıyor,

Herhalde psikolojik sıkıntıların olmalı senin, yaşını normal yaşından şöyle 7-8 yaş daha büyük göstermeye meraklı biri olmalısın?

Hayır alakası yok. Üye olurken 1990 yazıyorum hep alışkanlık çünkü bazen 18 yaşından küçükler kayıt olamaz gibi uyarılar çıkıyor yıllardan beri alışkanlık olmuş. Kendimle çelişmiyorum yani.

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Hayır alakası yok. Üye olurken 1990 yazıyorum hep alışkanlık çünkü bazen 18 yaşından küçükler kayıt olamaz gibi uyarılar çıkıyor yıllardan beri alışkanlık olmuş. Kendimle çelişmiyorum yani.

O zaman sorduğum soruda ilk bu cevabı verebilirdin,

İnsanları aşağılama gibi bir çaba içerisine girişme çünkü komik duruma düşüyorsun ;)

Darq5

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fbb fazla bocalama kardeşim iyice küçük duruma düşürüyorsun kimsenin yaşı seni ilgilendirmez orayada istediğini yazabilir.
Arkadaşı olmuş olmamış buda seni ilgilendirmez.
Lütfen kendini küçük düşürme.

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Fbb fazla bocalama kardeşim iyice küçük duruma düşürüyorsun kimsenin yaşı seni ilgilendirmez orayada istediğini yazabilir.
Arkadaşı olmuş olmamış buda seni ilgilendirmez.
Lütfen kendini küçük düşürme.

Bana diyorsan cevabını vereyim,

Ben arkadaşa adam gibi bir soru sordum o kalktı resmen aşağılayıcı bir şekilde cevap verdi,

Hem bu konuda sana ne oluyor orasını anlıyamadım, ben arkadaş ile konuşuyordum, herhalde senin yaşında profilinde gözüktüğü gibi 20 değil ki bu konuda sende üzerine alındın,

Sizin gibileri anlamak çok zor yav, yok yere banlatacaksınız beni,

Neyse konuyu açan arkadaşın konusunu baltalamayalım, herkes işine...

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
Bana diyorsan cevabını vereyim,

Ben arkadaşa adam gibi bir soru sordum o kalktı resmen aşağılayıcı bir şekilde cevap verdi,

Hem bu konuda sana ne oluyor orasını anlıyamadım, ben arkadaş ile konuşuyordum, herhalde senin yaşında profilinde gözüktüğü gibi 20 değil ki bu konuda sende üzerine alındın,

Sizin gibileri anlamak çok zor yav, yok yere banlatacaksınız beni,

Neyse konuyu açan arkadaşın konusunu baltalamayalım, herkes işine...

Anlamadım ? Ben yaş 21 mi deyince içimden "hah beni anlayan biri çıktı sonunda" demiştim. O yüzden davranış yaşım büyük olarak cevap verdim.Meğer sen sağdaki 21 yazısı için o lafı demişsin , ben yaşıtlarımdan olgun olduğumu anladığın için yazdın sandım. Eğer "anlamayanlar çıkıyor şekil a daki gibi" dediğim lafa alındıysan o sana değildi. Diğerlerineydi. Yani kesinlikle aşağılama yok. Kimseyi aşağılamam ben ama düşüncelerime saçma diyeni eleştiririm. Kimse kusura bakmasın. Düşüncelerime "psikoloğa git" şeklinde saçma bir cevap veren kişi muhtemelen her önüne gelen boş insanlarla arkadaşlık edip boş boş şeyler yapıyor. Yoksa bana hak verirdi.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Diğer cevap bile daha mantıklıydı. Bu kadar olur yani. Hayata negatif baktığımı nereden çıkardın ? Demek istediğim şu ki içi boş insanlarla arkadaş olup boş boş şeyler yapacağıma hiç arkadaşım olmasın daha iyi. Tabi bunu anlayamıyorsan o senin sorunun. Ha ayrıca "o yaşta" diye birşey yok. Bir insan 30 yaşındadır , ama çocuk gibi davranır. Ama bir insan vardır , 17 yaşındadır ama çok daha olgun davranır. Anlaşılan senin yaşın büyük ama dediklerimi anlayamıyorsun ne yazıkki.

Olgunum diyen bir insan nekadar olgundur tartışılır ama ben sana olgun değilsin bile demedim.:hihi:

Hayata niye negatif baktığını söyliyim.Gezmek eğlenmekte hayatın içindendir , sadece bişi yaparak veya bişi yaptığını sanarak yaşanmaz.Kaldiki o gezip eğlenen insanların için boş olduğunu nerden biliyorsun ? Arkadaşlığı kendi istediğin gibi insanlarda görüyorsan işin daha çoook zor.

Neyse büyüyünce öğrenirsin merak etme ;)

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
Olgunum diyen bir insan nekadar olgundur tartışılır ama ben sana olgun değilsin bile demedim.:hihi:

Hayata niye negatif baktığını söyliyim.Gezmek eğlenmekte hayatın içindendir , sadece bişi yaparak veya bişi yaptığını sanarak yaşanmaz.Kaldiki o gezip eğlenen insanların için boş olduğunu nerden biliyorsun ? Arkadaşlığı kendi istediğin gibi insanlarda görüyorsan işin daha çoook zor.

Neyse büyüyünce öğrenirsin merak etme ;)

Büyütmek istemiyorum ama böyle cevaplar aldıkça çıldırıyorum. Gezmek ve eğlenmeye karşı değilim. Adam gibi okusan anlıcaksın halbuki. Diyorum ki işi gücü eğlenmek ve gezmek olan insanlar boş insanlardır. Bende yeri geldiği zaman gezip eğleniyorum fakat hayatım bundan ibaret değil. Anladın mı şimdi ? Ayrıca "büyüyünce öğrenirsin" lafıyla güya bana laf sokmuş oluyorsun ama bunlar boş işler. Yaşının büyük olması önemli değil önemli olan davranış yaşın. ;) Dahada yazarsan cevap vermiyorum uğraşamayacağım kimse kusura bakmasın. İsteyen "psikoloğa git" der isteyen bana hak verir. Kimin boş olduğu ortada. Gerekli cevabı fazlasıyla verdim.

Edit: sonradan dikkatimi çekti "daha işin çoook zor" yazmışsın. benim bir çok arkadaşım var arkadaşım yok demedim ben. boş arkadaşım olacağına yalnız olmayı tercih ederim dedim.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Büyütmek istemiyorum ama böyle cevaplar aldıkça çıldırıyorum. Gezmek ve eğlenmeye karşı değilim. Adam gibi okusan anlıcaksın halbuki. Diyorum ki işi gücü eğlenmek ve gezmek olan insanlar boş insanlardır. Bende yeri geldiği zaman gezip eğleniyorum fakat hayatım bundan ibaret değil. Anladın mı şimdi ? Ayrıca "büyüyünce öğrenirsin" lafıyla güya bana laf sokmuş oluyorsun ama bunlar boş işler. Yaşının büyük olması önemli değil önemli olan davranış yaşın. ;) Dahada yazarsan cevap vermiyorum uğraşamayacağım kimse kusura bakmasın. İsteyen "psikoloğa git" der isteyen bana hak verir. Kimin boş olduğu ortada. Gerekli cevabı fazlasıyla verdim.

Edit: sonradan dikkatimi çekti "daha işin çoook zor" yazmışsın. benim bir çok arkadaşım var arkadaşım yok demedim ben. boş arkadaşım olacağına yalnız olmayı tercih ederim dedim.

Sosyal olmak hiç bir şey kazandırmaz sana. Aksine herkes gibi sıradan biri olursun.

Bunu diyen sensin :D Yazdıklarınıdamı unutuyorsun.Bende diyorumki bu böyle değil sende bana diyorsuki bende geziyom yeaaa :D

Ben diyorum o gezenlerin işi gücü gezmek olduğunu nerden biliyorsun , cevap yok ...

Ben diyorum arkadaş seçilmez arkadaş olunulur sen diyorsun arkadaşlarım var gezip dolaşanlarla arkadaş olmam, e burdan hop üste gidiyor konu kim tüm hayatı gezmişki nerden biliyorsun onların evde yat tasarlamadığını :D

Neyse konuyu kapatıyorum bukadar kompleks yapıcağını bilsem söylemezdim valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5