Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Advanced Find and replace programı zaten senin bahsettiğin işe yarıyor. ince biryerde başka birşey seçiyorsun ama işyerndeyim aklımda degil, eve geçince resimli olarak gösteririm daha iyi anlarsın.
Advanced Find and replace programı zaten senin bahsettiğin işe yarıyor. ince biryerde başka birşey seçiyorsun ama işyerndeyim aklımda degil, eve geçince resimli olarak gösteririm daha iyi anlarsın.
bakarsan daha iyi anlayacağını umuyorum.
eğer bir sorun yaşarsan sorarsın, bildiğim kadarını gösterebilirim. ama sende crackini bulursan haber vereceksin
bakarsan daha iyi anlayacağını umuyorum.
eğer bir sorun yaşarsan sorarsın, bildiğim kadarını gösterebilirim. ama sende crackini bulursan haber vereceksin
Benim dediğim tam olarak o değil malesef
Onu biliyorum
Benim değiştireceğim metin sabit olmadığı için sorun çıkıyor. Yani ben iki sabit metin arasındaki değişken metni değiştirmeye çalışıyorum.
Diğer mevzu içn PM atıyorum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.