İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Spam, Mail hırsızlığı

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar sitemize mail adresimizi düzgün yazamayacakmıyız artık?

Beijing Express Email Address Extractor

Bu şerefsiz bot GoogleBot tan daha fazla geliyo tüm sitelerime. Bıktım saçma sapan spam maillerden. Hiçbiryere üye olmasak bile mail kullanılmaz hale geliyo bunlar yüzünden.

-at- şeklinde yazmakta beni rahatsız ediyo açıkçası. Her tip kullanıcı geliyor siteye ve Türkiye de herkes bu terimleri bilmiyor. sonra xxx-at-xxx.com adresine mail göndermeye kalkarlar.

T

TIP

Misafir
iyide link verme o zaman
mail adresini gif olarak yazdır sadece sayfaya

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir önceki yazdığında code olarak yazmamıştın

e = e
f = f
g = g..

yazıyordu. Nedemek istediğini anlamamıştım valla. Ama şimdi öyle yaparım ;)

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
<SCRIPT LANGUAGE="Javascript">
// Change User Name and Domain Name
username="yourname"
at="@"
domainname="emailserver.com"
document.write("<A HREF='mailto:"+username+""+at+""+domainname+"'>"+username+""+at+""+domainname+"</a>")
</script>
buda derdine derman olabilir!

S

SaveTargetUs

Misafir
banada biri zırt pırt mail atıyor. maillist satıyorum diye telefon numarası - adresini - mailini de yazmış. kızmaya başladım. son bir şans verdim. bi daha gelirse mail ve telefonunu değiştirmek zorunda kalacak. edirneye gitmeyeceğim için şimdilik o konuda sorunu yok.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
boyleleri icin ceza yontemi onereyim.
girersiniz birkac gece irc ye bir kiz ismi ile ve bu numrayi verirsiniz
ayrica birkac copcatan sitesine benim bilmem ne yapin diye yazip cep verirsiniz cezasini alir sapiklar ile ugrasmak ile

S

SaveTargetUs

Misafir
ben bu inveter olayına reklam olayına yıllarımı verdim :) bırakmıştım. geleceğe dönüş :) irc yeter. ev telefonuda var. arayıp ailenizin sapığı geldi felan :)

G

GOmaster

Misafir
SaveTargetUs' Alıntı:
banada biri zırt pırt mail atıyor. maillist satıyorum diye telefon numarası - adresini - mailini de yazmış. kızmaya başladım. son bir şans verdim. bi daha gelirse mail ve telefonunu değiştirmek zorunda kalacak. edirneye gitmeyeceğim için şimdilik o konuda sorunu yok.

mehmet pomak :D :D :D

aç telefon kufr et

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende denesem ıyı olur gunde 900 mail silmekden kurtulurum :)

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
en iyi yöntem tüm mailleri hotmaile yönlendirmek.
hotmail çok güzel blockluyor.saatte 400 mail geliyordu şimdi 4-5 e düştü. :p

S

SILAM

Misafir
nasil yonlendirmek yoktur?bana gunluk 700-1000 arasi mail geliyor deli oluyorum ya..2 senelik mail oldugu icin eskidikce daha da cok artiyor spamlar..diger mesajlari okudum ama hicbirinden anlamadim/beceremedim :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5