İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Spam siteleri google'a nasıl banlatırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibryas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Google Aptal ya!

Yooo kendini kandır... üst tarafa gibi advense reklamı koyar.
Kendi arama sonuçlarından tutta tüm arama motorlarında ilk sıraya cıkar. Sana advense kazancı bile bırakmaz. Böylecede daha çok büyür.

Ve hala nasıl düşünce ile yazıyorsun anlamıyorum. BÜTÜN ŞİRKETLER DAHA ÇOK BÜYÜMEK İSTER. bilmiyor olabilirsin ayıp degil ögrenmemek ayıp.

Son noktayı sen asla koyamazsın ok?

Google senin olsaydı bu mantıkla onu çoook BÜYÜTÜRDÜN. Google yi bir araştır bu kadar kısa zamanda bu kadar büyüdü nasıl bir politika izledi devleşti gibi gibi gibi....
Ya Senin bu fikrini google düşünemeyecek kadar cahil yada sen buralarda harcanıyosun :D :D :D

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
noktayı ben koyayımda son olmasada olur nokta = .

bırakın kim ne yaparsa yapsın..

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
ne iş spam muhabbetlerinizi bozdum herhalde google bu olayı kapatırsa işine gelmiyecek anlaşılan :D

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
(sen hayat hikayesi görmemişssin bende silerim hayat hikayemi merak etme :) )spama ihtiyacım pek yok ama ileride yeni actıgım bazı siteler var biraz otursunlar yapıcam onlar icin inkar etmiyorum o siteyede ads koymucam :D

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
pardon hayatı hikayeni anlat diyen oldumu?
Niyetin belli spam siten yok ama yapacaksın. Bundan sonrada senin ve senin gibilere cevap yazmıyacagım.. İşinizde düşüncelerinizde spam olanlarla tartışmaya hiç gerek yok..
Google spam report ilgilenir sizinle :D

Birde polismiş. Devlet memurunun extra iş yapması yasak? Bir şey demiyorum. ilk başta görevinin getirdigi kuralları yap.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
benim işime gelmeyecek diye bisey yok spamla pek alakam yok zaten 20 tane sitem var 3 ü para kazanıyo sükür da yeter simdilik + polis maaşı insallah 1 ay sonra dugunum var nişanlımda tekstl muhendisi nasip olursa eger dugunden 3 hafta sonra bilgisar kursunda ders vermeye baslıcam daha soyleyeyim mi yatırım bunlar hocam 5 yıl sonrasına :D simdilik yetiyo tabi bunların yanında benim 30 000 ytl lik dugun borcuda var :) spama ihtiyacım pek yok ama ileride yeni actıgım bazı siteler var biraz otursunlar yapıcam onlar icin inkar etmiyorum o siteyede ads koymucam :D

resmen spamı destekliyorsun he...,

şu sitelerinide bir görsekte , sana inanabilsek..hiçte inandırıcılığınız yok , hikayende fake story komik,

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
resmen spamı destekliyorsun he...,

şu sitelerinide bir görsekte , sana inanabilsek..hiçte inandırıcılığınız yok , hikayende fake story komik,

onceden gösterdigim sitelerim olmustu :) ve gosterdikten sonra nedendir bilmem gosteridigm 3 sitemde gecersik tıklamadan banlandı :) bi kere dahamı olsun :) spamı destekledigimi soylemedim ama kendi siteleirmi acınca bende yapacagım aksini iddia etmiyorum para kazanmaya gelince merak etme emek vermedigimizin parasını yemiyoruz biz

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pardon hayatı hikayeni anlat diyen oldumu?
Niyetin belli spam siten yok ama yapacaksın. Bundan sonrada senin ve senin gibilere cevap yazmıyacagım.. İşinizde düşüncelerinizde spam olanlarla tartışmaya hiç gerek yok..
Google spam report ilgilenir sizinle :D

Birde polismiş. Devlet memurunun extra iş yapması yasak? Bir şey demiyorum. ilk başta görevinin getirdigi kuralları yap.

karı satmıyoryuz yada milleitn parasını calmıyoruz canım vergiye baglı işte yapmıyoruz :) eger bu yasak olsaydı bildigin ile para kazanmak yada elinde olan ile para kazanmak babandan kalan malıda alamazdın işimi aksatmadıgım sürece hepsi serbest merak etme :) hayat hikayeme gelince ufak bir dip nottu calısan kazanır senin gibi aglayan degil neymiş adam spam yapıp geciyormus sende yap yapabiliyosan .. ama milleti rahatsız etme ok birilenin yaptıgı gibi

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
karı satmıyoryuz yada milleitn parasını calmıyoruz canım vergiye baglı işte yapmıyoruz :) eger bu yasak olsaydı bildigin ile para kazanmak yada elinde olan ile para kazanmak babandan kalan malıda alamazsın işimi aksatmadıgım sürece hepsi serbest merak etme :) hayat hikayeme gelince ufak bir dip nottu calısan kazanır senin gibi aglayan degil neymiş adam spam yapıp geciyormus sende yap yapabiliyosan .. ama milleti rahatsız etme ok birilenin yaptıgı gibi

Onuda yapsaydın... Devlet memurunun ne olursa olsun başka iş yapması yasaktır. işten bile atılır. Spama destek hukuka aykırı işler. Nedir bunlar böyle? buna ragmen savunmaya kalkıyorsun? Açık şekilde yaptıgın hukuka aykırı şutlanmana sebep işler...

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayatında kac yıl devlet memurlugu yaptın :) her neyse seninle tartısıcak deiglim bu konuyu sende bu sitede kac devlet memuru oldugunu bilecek kadar samimi degilsin sanırım yada sende her neyse baska bir zaman baska biryerde karsılasırsak ozaman anlatırım bunuda sana ok kib gelmek istersen pm at çubukta ok ankara - çubuk..

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
vay be, nerde forumun üyeleri merak ettim, şimdi, torpilmi geçiliyor bu kişiye

forumun sahibini örnek gösteriyor bana , vay bee :D

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vay be, nerde forumun üyeleri merak ettim, şimdi, torpilmi geçiliyor bu kişiye

forumun sahibini örnek gösteriyor bana , vay bee :D

muhattap oldugum adama bak adam demeye bin şahit lazım koçum kaç yasındasın hadi sen bir parka gitte gel olurmu dunyayı tanırsın biraz :) iyinet i nekdar tanırısın bilmem ama simdi olmasada eskileirn en kral spamcılarındandı kendini ozaman senin bu sitede işin ne dedigim gibi hadi sen bir parka git ama sahabhı bekle korkarsın simdi :)

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni üyelerin bir bölümü tatsızlık çıkartıyorlar, moderatör arkadaslara report edelim lütfen bu tip durumları.

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
söz banaydı sanırım 10 gunde 1500 post yaparsam baya eski olucam sanırım..

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
suç sende degil sana lafım yok
suç sana davetiye gönderende.
abi polissen git hırsızını eroincisini sapıgını yakalasana, bırakın herkes işini yapsın.
devlet memuru olmuşun bak şükretmelisin niceleri var senin gibi memur olmak isteyen, bırak spamı banlatan ile emegine ekmegine taş koyuldugunu düşünenlerle senin ne işin olur, git suçluyu yakala gözünü sevdigim.

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
muhattap oldugum adama bak adam demeye bin şahit lazım koçum kaç yasındasın hadi sen bir parka gitte gel olurmu dunyayı tanırsın biraz :) iyinet i nekdar tanırısın bilmem ama simdi olmasada eskileirn en kral spamcılarındandı kendini ozaman senin bu sitede işin ne dedigim gibi hadi sen bir parka git ama sahabhı bekle korkarsın simdi :)

seviyesiz mesajlar atmayın lütfen... bu tür mesajları yazabileceğin siteler var git orada 1500 mesaj gönder

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
suç sende degil sana lafım yok
suç sana davetiye gönderende.
abi polissen git hırsızını eroincisini sapıgını yakalasana, bırakın herkes işini yapsın.
devlet memuru olmuşun bak şükretmelisin niceleri var senin gibi memur olmak isteyen, bırak spamı banlatan ile emegine ekmegine taş koyuldugunu düşünenlerle senin ne işin olur, git suçluyu yakala gözünü sevdigim.

:) hoca ileri gitmeye başladın işimi senden mi ogrenicem suraya normal meslek yazdık diye konusturmayın beni.. kaç devlet memuru var bu sitede ogretmeninden bana kadar bana onu soyle canım yeterince sıkıldı bu aksam sende üstüme gelme ok..
herkes kendi işini yapar benim suan ki isim bu yarın ki memurluk bana bunun dersini verme ok..

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
seviyesiz mesajlar atmayın lütfen... bu tür mesajları yazabileceğin siteler var git orada 1500 mesaj gönder

hangi sitelerimiş onlar :) sen işine bak gold member Platinum Member grup mu yapıyorsunuz :) her neyse yatıyorum ben iyi geceler ok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.