İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

spamda son nokta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu kadarına da yuh artık

Spamci' Alıntı:
Abi, ilgine teşekkür ederim. Sağolasın.

Şu adresteki gibi bişey istiyorum.

www.toplistim.net incele bi, ne kadar zamanda ve kaça olur?

Tekrar teşekkür ederim.

Bu arada Yeni yılın kutlu, Bayramın Mübarek olsun.

Davut KOCATÜRK

isimciNet

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
aynısı banada geldi!!! milleti kandırmak için ne yollar üretiyolar! pes doğrusu gerçekten... bir arkadaş tepkisini siteye saldırarak dile getirmiş bile:))) bakın sitede ne yazıyor..

yazı: Saldırı yaptığı tespit edilen IP adresi kayıt altına alınmış. Saldıran şahsın birden çok saldırması beklenip, kesin kanıtlara varılmıştır.
Usulsüz giriş, yıkım, veri çalma bigi işlemler olması halinde ;
TCK 525 a,b,c ve d "Bilişim Alanında Suçlar Babı"
Bilgisayar Sistemlerine ve Servislerine Yetkisiz Erişim ve Dinleme Bilgisayar Sabotajı. Suçları gereği yasal işlem başlatılacaktır.

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Her gün aynı konu açılıyor bu adam ortalığı kasıp kavuruyor şöhreti gittikçe artıyor :)

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
aynısı banada geldi!!! milleti kandırmak için ne yollar üretiyolar! pes doğrusu gerçekten... bir arkadaş tepkisini siteye saldırarak dile getirmiş bile:))) bakın sitede ne yazıyor..

yazı: Saldırı yaptığı tespit edilen IP adresi kayıt altına alınmış. Saldıran şahsın birden çok saldırması beklenip, kesin kanıtlara varılmıştır.
Usulsüz giriş, yıkım, veri çalma bigi işlemler olması halinde ;
TCK 525 a,b,c ve d "Bilişim Alanında Suçlar Babı"
Bilgisayar Sistemlerine ve Servislerine Yetkisiz Erişim ve Dinleme Bilgisayar Sabotajı. Suçları gereği yasal işlem başlatılacaktır.

o zaman bu adamı spamdan dolayı asmak lazım.. youtube ye bi idam videosu daha :D

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya bu mail her gün geliyor ben silmekten bıktım adam göndermekten bıkmadı.. nereden buluyor mailleri

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bugüne kadar hiç kullanmadığım mailime gelmiş... helal valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5