İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Spedia,Casfiesta,Cashsurfers Reklam Barları Hakkında...

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi Aynalıtahir;

Eskiden İstanbul Karaköy'de Ansal diye bir firma vardı.Bu firma Türkiye'nin denizcilik,spor vs. mallarını satan bir yerdi.Eger senin oralar da boyle bir yer varsa gidip kendine bir tane surf tahtasi al ve Kumburgaz'a gidip deniz de Surf yap.Seni temin ederim ki hem daha faydali hem de daha tasarruflu. En azından şu monitor denilen supersonik radyasyon yayici aletten ve kafa sisiren fanlardan uzak kalmis olursun :)
(Benim bilgisayar da 5 fan aynı anda calisiyor)
Ama sen butun bunlara raziyim,n'payim ben deniz de surf'u dersen, sabahtan aksama kadar internet'te surf yapalirsin.Kazancin aylik 30$ gecmez :) Kendine bir gelir gider tablosu hazirla ve kararini ver.
Ben 1999 yilindan beri bu sponsor illetiyle ugrasiyorum.Eskiden bir de cek bozdurma derdi vardi! Bankaya ceki veriyordun,adamlar bu ne? diyorlardi.
Sonucta dedigim gibi; SPONSORLARIMIZI ZENGIN ETMEK ICIN HEP BERABER EL ELE...

Z

zeloeee

Misafir
Ehehe neyse tmm ben en iyisi gidip ders calısıyım.Sizin yazdıklarınıza göre benim internetten para kazanmam çok zor(yani harçlıgımı kazanmam).Ben en iyisi bi arkadaşın dediği gibi ewde ders calısıp öss ye hazırlanıyım :).İlerde Bol Bol para kazanırım yazdıklarınız icin saolun arkadaşlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5