İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

spezialreporte.de hakkında

H

hibrahim

Misafir
merhaba arkadaşlar bir arkadaşımızın tavsiyesiyle http://spezialreporte.de/blackbook/?9489 e üye olmuştuk. ancak bugun ödemeyi isteyeli 15 gün oldu artık umudum kalmadı... kontakt sayfasındaki maillerine mail yolladım ulaşmadı daha sonra okudum ki mailleri her zaman ulaşılamıyomuş o yüzden fax veya telefonla ulaşın diyorlar(almanca bilmediğimden arayamadım) bende support emailine ilgili bir mail yolladım dun ancak hala bir cevap alamadım.. bu sponsordan ödemeyei alan başka arkadaşımız varmı yoksa sorun bendemi??

M

mdozzy

Misafir
yapma yaf!Benimde hesap tarihi yaklaşıyordu!Umarım bir sebep belirtirler en kısa sürede!

H

hibrahim

Misafir
benim hiç umudum yok ama gelirse alırız geri çevirmeyiz:) 2 haftayı geçti....

K

kaston

Misafir
buda ödeme yapmayanlardan biri bence ...

Umarım ödemenizi alırsınız

K

kaston

Misafir
Ama 2 hafta ödeme için geç degil en az 1 ay beklemelisiniz company çeklerinde... ondan sonra umudu kesin,

H

hibrahim

Misafir
kaston bu firma çekile değil banka hesabına ödeme yapıyor o yüzden yavaş yavaş umudu kesiyorum:)

K

kaston

Misafir
Bankada zaten 1 hafta iş günü minimum diye ...

ama ben bu siteyle ilgili bir başlık daha gördüm işte şey diye ...

Tam hatırlamıyorum ... '' Gönderilcek bankaya İş bankası yazıp numaramu yazdım şubesiyle beraber ''

Bu galiba bu siteyle ilgili , Arkadaşlar Sadece bu bilgi yeterli değil ,

Bankanızın Swift Kodunuda yazmanız lazım ,

taha22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
mümkünse popüler türk bankalarının swiftkodunu yazarmısınız

K

kaston

Misafir
Ayrıca 15-20 cent veren click başına site bence ödeme yapmaz !

Ustüne birde Arkadaş demiş hatırlıyamıyorum tam adını ...

Euro'yu -> TL parası olarak yatırmışlar diye ,

Öyle iş olmaz verdiginiz hesap numarası Eu olması lazım ...

ayrıca ilk dedigim satırıda vurguluyorum ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.