İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sponsor Olunacaktır!

T

turkplatform

Misafir
10 adet websitesine sponsor olunacaktır;
Aranan şart en az 2000 üyesinin bulunması..

İsteği doğürultusunda Windows veya Linux Sunucularda
250 mb alan,
2,5 gb trafik,
25'er adet ftp, mail, subdomain, mysql-mssql verilecektir..

Sponsor olunan sitenin üst kısmına 468*60 boyutlarında banner koyulacak ve üyelerine ayda bir bilgilendirme maili yollanacaktır..

İlgilenen arkadaşların [email protected] msn adresini eklemeleri rica olunur..

Saygılarımla..
TurkPlatform İnternet ve Bilişim Hizmetleri
www.tpbilisim.net

G

guajira

Misafir
turkplatform' Alıntı:
10 adet websitesine sponsor olunacaktır;
Aranan şart en az 2000 üyesinin bulunması..

Forum ya da üyelikli site mi olması gerekiyor?

turkplatform' Alıntı:
İsteği doğürultusunda Windows veya Linux Sunucularda
250 mb alan,
2,5 gb trafik,
25'er adet ftp, mail, subdomain, mysql-mssql verilecektir..
Bu alan ve BW yeterli olacak mı sizce?

turkplatform' Alıntı:
Sponsor olunan sitenin üst kısmına 468*60 boyutlarında banner koyulacak ve üyelerine ayda bir bilgilendirme maili yollanacaktır..
Spam mailden gerçekten bir hayır bekliyormusnuz?

T

turkplatform

Misafir
guajira' Alıntı:
Forum ya da üyelikli site mi olması gerekiyor?
evet kampanyamız sadece üyelik sistemi olan sitelerde geçerlidir.

guajira' Alıntı:
Bu alan ve BW yeterli olacak mı sizce?
bizim uygun gördüğümüz bw budur ve 250 mb alana yeterli olacağına inanıyoruz.

guajira' Alıntı:
Spam mailden gerçekten bir hayır bekliyormusnuz?
Evet sizin spam olarak nitelendirdiğiniz mailler ile 2000 kişinin kampanyalarımızdan haberdar olmasını sağlayacağız

Saygılar

G

geyik.net

Misafir
Firmanızı ilk kez duyuyorum da böyle bir durumda en az bana 1 senelik siteyi açık tutma garantisi veriyormusun? siten çok basic bir hosting template i bu. Hatta resimleri türkçeye bile çevirmemişsiniz. Bu yüzden ciddiyet göremedim. ve 2 gün sonra hosting problemi ile karşılaşmak istemem açıkçası. Bu yüzden bana 1 yılın garantisi verirsen anlaşabiliriz. düşündüğüm domain dedikodu.info.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
yahu işi gucu brakıp forumlarda sponsorluk ilanımı veriyorsunuz ben şahsen 2000 uyeye sahip olsam seningibilere zaten ihtiyac DUYMAM + 2.5 Gb Bw yetermi sence 2000 uyeli bir siteye aklın kesiyormu senin

T

turkplatform

Misafir
geyik.net' Alıntı:
Firmanızı ilk kez duyuyorum da böyle bir durumda en az bana 1 senelik siteyi açık tutma garantisi veriyormusun? siten çok basic bir hosting template i bu. Hatta resimleri türkçeye bile çevirmemişsiniz. Bu yüzden ciddiyet göremedim. ve 2 gün sonra hosting problemi ile karşılaşmak istemem açıkçası. Bu yüzden bana 1 yılın garantisi verirsen anlaşabiliriz. düşündüğüm domain dedikodu.info.
O bir template değil AWBS sistemidir.. Türkiye'de ciddi olan sadece birkaç firmada bulunmaktadır ve fiyatı 179$ ..
Özelliklerini öğrenmek için forumda arama yapman yeterli
ayrıca kimse ile pazarlık yapmıyoruz, anlaştığımız sürece süresiz sponsor da olabiliriz eğer şartları merak etseydiniz msn buyururdunuz..

TrDownload' Alıntı:
yahu işi gucu brakıp forumlarda sponsorluk ilanımı veriyorsunuz ben şahsen 2000 uyeye sahip olsam seningibilere zaten ihtiyac DUYMAM + 2.5 Gb Bw yetermi sence 2000 uyeli bir siteye aklın kesiyormu senin
sizin gayriciddi mesajınıza cevap vererek seviyenize düşmek istemem!
Ancak 2,5 GB bw günlük ortalama 2-3,000 hiti olan siteye yeter.. 2000 üyeli sitenin ortalama o kadar hiti olur.. Verdiğim özellikler ise 2000 üyeli sitelere vereceğimiz paket, diğer sitelere de onlara uygun bir paket hazırlayacağız.

Saygılar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.