İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sponsor Programı

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.tasinmaz.com emlak sitemiz var. Günlük ortalama 600 hit alıyor ve PR5. Yakında bu siteyi ücretli hale getireceğiz. Üye olan emlakçılar belirli bir ücret ödeyecekler.

Ziyaretçi sayımızı ve para ödeyen emlakçı sayımızı artırmak için affilate programı yazmayı düşünüyorum.

Sistemde click başına para (belki yapmam hile olabileceği için)
Üye yaptığınız emlakçı başına para kazanabileceksiniz. (Üye başına 50 YTL ya da ilk üyelik ücretinin %50 sini ödemeyi düşünüyorum)
Ayrıca sahibinden emlak ilanlarıda eklenebilecek. Sahibinden eklenen her ilan içinse 5 ya da 10 YTL kazanabileceksiniz. Buda kazancımızın %50 si olucak tabi.

Ama Türkiye deyiz ve tüm sponsorların suistimal edildiğini düşünürsek bu yapacağım şey ne kadar sağlıklı olur? Ya da başka bir öneriniz olabilir mi?

Eğer sistem oturursa hem bizim için hemde webmaster lar için çok iyi olacak bundanda eminim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5