İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sponsor sitelerde son durum

pexolas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selamlar..

yıllar önce sitelerle çok iyi paralar kazanıyordum. gammacash , nocheatcash gibi firmalardan yüzlerce dolar kazandım..

şimdi yeniden bu işlere geri dönmek istiyorum. yurtiçinden ve dışından çok ilgi çekebilecek bir projem var. sitelere adam gibi ödeme yapan CPM yada tıklama olabilir şirketler kaldımı ?

gammacash iyiydi hoştu ama çok nazlıydı. şimdi hangileri popüler ?..

kazananlar varmı ? paypal ile de ödeme kabul edebilirim.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
STO'lar Amerikalı yatırımcıların blockchain projelerine katkıda bulunmalarına izin veriyor. Bununla birlikte, D Yönetmeliği gerekliliği, yalnızca 'Yetkilendirilmiş Yatırımcıların' yatırım yapabileceği anlamına gelir. STO'lar, genel nüfusun ve sıradan yatırımcıların herhangi bir STO'ya finansal olarak katılmalarına izin vermemektedir.

Bir STO’nun başlatılması, şirketlerin kamu tarafından belirtilmiş tekliflerin tamamen merkezileştirilmesi yönünde hükümetler tarafından tamamen düzenlenmesi anlamına geliyor. Yatırımcıların kişisel bilgilerinin ifşa edilmesini, vergi ve diğer yasal çıkarımlara tabi olmasını gerektirir. Bir STO, blockchain topluluğunun bu yeni teknolojinin kutsal kâsesi olarak gördüğü şey olan ademi merkeziyetçi doğasından uzaklaşıyor. Biraz gerici görünüyor.

Bu 'şeffaflık' şirketleri çok daha fazla inceleme, yasal ve taahhüt maliyeti, genişletilmiş yasallıklar, hesap verebilirlik, gerçek zamanlı düzenleyici izleme ve STO süreçlerini yöneten düzenleyici kurumlara verilmiş olan şirketiniz üzerindeki engelsiz erişim ve gücü tamamlamaya kadar açar. Blockchain uzmanları şimdi yaklaşmakta olan bir STO'nuz varsa, çekirdek ekibinizde bir avukatın ya da muslukta muhtemelen yasal tavsiyeye ihtiyaç duyacağınız bir danışman olarak bulunduğunuzdan emin olun.

pexolas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mart’ta Google, yapay zeka da dahil olmak üzere yeni teknolojilerin etik ve sorumlu gelişimi hakkında karmaşık sorular yöneltmesine yardımcı olmak için harici bir danışma grubunun kurulduğunu duyurdu. Ancak 4 Nisan’a kadar konsey dağıldı ve Google şirketin “çizim kuruluna geri döndüğünü” kabul etti.

İronik olarak, Google'ın yeni etik danışmanları grubu etik zorluklar nedeniyle dağıldı. Ancak, mevcut teknoloji etiğinin ne kadar kırılgan olduğunun altını çizmenin yanı sıra, olay, teknoloji şirketlerinin karşılaştığı çok daha büyük bir zorluğa işaret ediyor: Bir şirket, geliştirdiği ürünlerin - özellikle de AI'nın - toplum için olduğu kadar iyi olmalarını nasıl sağlayabilir? Şirketin en alt çizgisi için?

Google’ın danışma konseyi, şirketin AI ilkelerini uygulayabilmesi için kurulmuştur - “AI’nın araştırma ve ürünlerimizde sorumlu bir şekilde geliştirilmesine ve kullanılmasına rehberlik etmek için etik bir tüzük”.

Geçtiğimiz Haziran ayında başlatılan ilkeler, sosyal açıdan faydalı teknolojiler geliştirmek, haksız önyargıdan kaçınmak ve güvenliği sağlamak da dahil olmak üzere çok az kişinin tartışacağı idealleri ve istekleri dile getiriyor. AI gibi kalkınma için etik bir temel oluşturma konusunda Microsoft gibi şirketlerden benzer çabaları yansıtıyorlar. Ayrıca, Elektriksel ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü'nün (IEEE) etik olarak uyumlu tasarım ilkeleri gibi çerçeveleri yansıtırlar . AI ve diğer teknolojilerin potansiyel olarak zararlı kişisel ve sosyal etkileri konusunda yasal olarak artan bir endişe olduğu bir zamanda, bu ilkeler övgüye değerdir.

yasaklinkler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google’ın ve diğer şirketlerin karşılaştığı sorunun bir kısmı, etik kuralların doğru ve neyin uygun olduğu ve neyin yanlış ve neyin yanlış olduğu konusunda sosyal normların uygulanmasını içerirken, kendi başlarına etik, güvenli ve sorumlu ürünler geliştirmek ve geliştirmek için sağlam mekanizmalar sağlamamaktadır.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ingilizce site yaparsan signup başına çalışman yararına olacaktır. Click başına ödeyen sponsorlar genelde bir convertion rate koyarlar ona ulaşamazsan signup başına ödemeye başlar. o kadar click boşa gideceğine sen signup başına çalış illa ki satış yaparsın. ama türkçe açacaksan hiç kasma signup yapamazsın click ile de sınıra kadar öderler convertion rate sağlanmayınca atarlar :D flashcash sponsor için iyi bir seçim olabilir de olmayabilir de (benim için en iyisi :D). ne tip bir site olacağını yazarsan en mantıklı sponsoru soyleyebilirim sana.

pexolas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
birincisi türklere yönelik türkçe bir site. daha çok resim galerileri ve kısa videolar vs. olacak. amatör ağırlıklı bir şey hazırlıyorum.

ikincisi ingilizce ama türk amatörlerinin yer aldığı bir site olacak. araya esmer başka ırklardan da hatunlar karıştırcam tabi haliyle baya bir arşiv birikti elimde.

üçüncüsü türkçe-ingilizce thumbnail tarzı bir site.galerileri kendim toplarıycam netten.

ne tarz program tavsiye edersiniz ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk dediğin için, şimdi öncelikle bu dediğin resim galerisi olayı tgpdir ve en kalitesiz hit de tgp hitidir hele ziyaretçin türk ise :D o yüzden bence en mantıklısı siteye sağlam hit sağlayıp sedoya park etmek. çünkü 10bin ingilizce hit bile 1 signup zor yapıyor bu tgp trafiğinde.

ikinci dediğinde ebony latina tipindeki sitelerde signup yaptırabilirsin tabi ingilizce hitin olacağını varsayarak söylüyorum.

üçüncü dediğin de tgpye benziyor hali ile. galeri kurmakla hiç kasma bir ttt scripti çek hosted galleryleri toparla 5-10 sponsordan her gün onları pompala. hem bandwidth sıkıntın olmaz hem de zengin bir arşiv sunabilirsin hem de profesyonel olmayan bir designerdan çok daha akılcı dizayn ettikleri için signup yaptırabilmen olası.

yalnız signup yaptırabilirsin dediklerim günlük 100 hit ile olacka şeyler değil. dediğim gibi 10bin hitten 1 signup geliyorsa gerçekten bu konuda çok iyisin demektir. Bu işin büyükleri zaten günlük 3-5 milyon tekille gidiyorlar da çok iyi para kazanıyorlar :) Ayrıca reklamların siteye dağılımı, sitenin renkleri yazı tipi falan her şey de etkiler bu oranları...

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fuckingmoneyden ebony ve latina nichelerinden arama yapabilirsin. çıkan sponsorlardan Türkleri kabul edenleri seç çoğu kabul etmez zaten. flashcashde bu nichelerden siteler yok, platinum bucks a üye olabilirsin mesela dolu site var adamlarda signup başına 25$ popuplı signup başına da 35$ (ki ben bunu tercih ediyorum :D). http://www.platinumbucks.com/?revid=18032

sana tavsiyem sitelerinden popup açtırma yerine ttt script ile skim yaparsın hitii oyle artırırsın.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne ne demek sor yardımcı olayım...

P

Parae

Misafir
Flashcash' artık clicklere kalitesiz demeye başladı ... her 15 günlük periodda ortalama 1500 tekil yolluyorum ...

ve 15-31 mart periodu clicklerimin parasını yediler , yazık oldu ...

bu arada uyuz , bana bikaç güzel TGP galeri açmak için script verirmisin ...

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Parae' Alıntı:
Flashcash' artık clicklere kalitesiz demeye başladı ... her 15 günlük periodda ortalama 1500 tekil yolluyorum ...

ve 15-31 mart periodu clicklerimin parasını yediler , yazık oldu ...

bu arada uyuz , bana bikaç güzel TGP galeri açmak için script verirmisin ...
ah be 1 saat once attım format vardı 10 tane kadar tgp scripti elimde :(
onlar kliklerinin parasını yemezler yiyemezler. kliklerinden para kazansalar sana odemeyi yapıyorlar yani senin kliklerin ne sana ne onlara kar sağladı demek ki :) çünkü flashcashde belli bir concersion var 1:500 den kötü conversion için paran odenmez. ben jackpot freede zamanında 1:100 gibi gidiyordum klikten çok daha karlı oluyordu. ama dediğim gibi hit kalitesine gore oynayacaksın bu oyunu.

M

murme

Misafir
yaw beyler dialer konusunda nereyi kullanionuz sitelerinze bakabilirmiyim

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hımm ilkinç konu iyice koyulaştı ama ben dialer işine girmem en temizi click başına para kazanma bence şu an :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5