İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sponsorlarımız

B

By-e

Misafir
Herkesin kesinlikle güvendiği ve her ay parasını aldığı sponsorlar hangileri ?

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aforizmalar' Alıntı:
yukarda.com
arama.net
diye.org
bir.biz
bolum.info
var.cc

bunları deneyebilirsin.

verdigin adreslerin hic biri calısmıyor.. arama.net tavla.com a yonleniyor onunda sponsorluk sistemini göremedim.

var.cc ise baska bi alem digerleri sedoya yonlenmiş yada acmıyor.

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
mexut' Alıntı:
verdigin adreslerin hic biri calısmıyor.. arama.net tavla.com a yonleniyor onunda sponsorluk sistemini göremedim.

var.cc ise baska bi alem digerleri sedoya yonlenmiş yada acmıyor.

domain uzantılarını sil ve sırayla oku. doğru sonuca ulaşırsın.

"yukarda arama diye bir bolum var " :)

S

sevdik

Misafir
mexut güzel espiri :) masum bir para kazanma hırsı bürünmüş türk genci :)

www.yesil-kart.com en azından 1tane yazim de adamın konu açtığına değsin

hatırlatayım "sedo" filan yazan olursa vururum valla sedo bir affilate değil domain parking ve satış-alış sitesidir söyliyeyim de unutulmasın :)

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sevdik' Alıntı:
mexut güzel espiri :) masum bir para kazanma hırsı bürünmüş türk genci :)

www.yesil-kart.com en azından 1tane yazim de adamın konu açtığına değsin

hatırlatayım "sedo" filan yazan olursa vururum valla sedo bir affilate değil domain parking ve satış-alış sitesidir söyliyeyim de unutulmasın :)

sedo'nunda bir affilite sistemi var.

S

sevdik

Misafir
bilgim olmadıgından yazmadım ben eger bilgin varsa payaşırsan sevinirim en azından herkes öğrenmiş olur

Çünkü millet sedoyu şöyle düşünüyor

domain alim birtane yonlendireyim arkadaşlara gunde 1tık 30arkadaş +30-40user de tıkladımmi Yaşadık

Bu düşünce var bu aralar

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedo affilite sistemi şu şekilde işliyor yine normal üye oluyorsunuz kontrol panelinde partner dite bi bolum olması lazım.. oradan yeniden ufak bi basvuru yapıyorsunuz. size bir "id" numarası veriliyor sizin "id" numaranızdan tıklayarak sedoya uye olan webmaster başına para kazanıyorsun. ve onların kazancı üzerinden belli bi kazanc saglıyorsun.

B

By-e

Misafir
son günlerde "keşke forumda olsada adama neden arama yapmıyorsun desem" modası var sanırım. Konuları güncel tutalım yeni gelen arkadaşlar da bilmediklerimizi yazabilir. Yada önceki konularda yazılmayanları alabiliriz.

Her neise bilmediğimiz sponsor'ları ve önereceğiniz sponsor'ları bekliyorum arkadaşlar..

G

guajira

Misafir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.