İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sql i içeri aktarırken hata mesajı alıyorum.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
yeni yapmış olduğum joomla bir site var arkadaşlar, bu site için sadecehosting.com dan hosting paketi aldık taşıma işlemini yapmak için veritabaınını kullanıcısını vs herşeyi oluşturdum eski sunucumdan yedeğimi aldım yeni sunucuda phpmyadmine bağlandım ve sql i aktarırken aşağıdaki hatayı alıyorum sebebi ne olabilir acaba

HTML:
SQL sorgusu:

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.11.4
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Anamakine: localhost
-- Üretim Zamanı: 08 Şubat 2008 saat 07:36:00
-- Sunucu sürümü: 4.1.22
-- PHP Sürümü: 5.2.3
SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

MySQL çıktısı: Belgeler
#1193 - Unknown system variable 'SQL_MODE'

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
dosya çok büyük değilse o satırı kaldırıp kaydettikten sonra aktarmayı deneyebilirsiniz

SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

uko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eski sunucunuzla yeni sunucudaki mySQL sürümleri farkli olmasindan dolayi bu hatayi veriyor olabilir. Büyük ihtimalle yedek aldiginiz yerde sürüm 5.x yeni yerde de 4.x olabilir.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
teşekkürler arkadaşlar sempaty nin dediği gibi o satırı kaldırıp yükledim şuan tabloları sorunsuz yükledi görünüyor bide dosyaları atayım bağlantıyı yapayım bakayım o zaman ne diycek :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.