İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SQL Problemi, Coppermine

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra ilk kez topic aciyorum. Yardımlarınıza ihtiyac duydum..

Nuke siteme Coppermine kurdum, sistem tıkır tıkır calisiyor ama arama kısmında problem var.

Problemi veriyorum..

While executing query "SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS pid, filepath, filename, p.title, keywords, url_prefix, filesize, pwidth, pheight, ctime, p.aid, p.title, caption FROM nuke_cpg_pictures AS p INNER JOIN nuke_cpg_albums AS a ON (p.aid = a.aid AND visibility > -1) WHERE MATCH(filename, p.title, caption, keywords,user1,user2,user3,user4) AGAINST ('' ) AND approved='YES' GROUP BY pid LIMIT 0 ,12" on 0

mySQL error: Unknown column 'SQL_CALC_FOUND_ROWS' in 'field list'

Burda da print screen i var:
http://img217.imageshack.us/img217/2343/ciddihataae1.jpg

Bu hata nedendir, ne yapılabilir yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

İyi çalışmalar

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
sanırım şartlara uyan hiçbir kayıt yok
FROM nuke_cpg_pictures AS p INNER JOIN nuke_cpg_albums AS a ON (p.aid = a.aid AND visibility > -1) WHERE MATCH(filename, p.title, caption, keywords,user1,user2,user3,user4) AGAINST ('' ) AND approved='YES'

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
69
Mysql versiyonun 4 ve uzeri degil ise bu hatayi alabilirsin. SQL_CALC_FOUND_ROWS fonsiyonu Mysql 4+ icin gecerlidir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.