sinangunay/whmdestek' Alıntı:cd /var/cpanel/bwlimited
açılan dizindeki username www.domain.com ları
rm -drf username
rm -drf www.domain.com
cd /scripts
./wwwacct site.com kullanıcı şifre 500 x3 n n y 1 1 1 1 1 50000 y
sshta böyle bir komut kullanarak hesap açtım fakat şuan banwith limiti aştı diyor. bunu nasıl arttırabilirim
çok teşekkürler işimi gördü birşey daha soracağım benim yazdığım yerdeki "5000" banwithmi temsil ediyo
Onur/whmdestek' Alıntı:/scripts/wwwacct <domain> <user> <pass> <quota> <cpmod[advanced/?]> <ip[y/n]> <cgi[y/n]> <frontpage[y/n]> <maxftp> <maxsql> <maxpop> <maxlst> <maxsub> <bwlimit> <hasshell[y]/[n]> <owner> <plan> <maxpark> <maxaddon> <featurelist> <contactemail> <use_registered_nameservers> <language>
whm panelden açmak varken neden ssh den açıyorsunuz hesabı?
lisansı iptal ettirdim bir süre kullandıktan sonra ücret vermemk için.cpanel klasörüne giriliyor oradaki bazı özellikler kullanılıyor ondan dolayı sordum,
15 günlük test sürümü alıp süre bittikten sonra uzatmadınız ama bu şekilde ssh ile kullanmaya devam ediyorsunuz sanırım
lisansı iptal ettirdim bir süre kullandıktan sonra ücret vermemk için.
bu arada sorunun kalıcı çözümü
nano /var/cpanel/users/kullanıcıadı
buradan banwith değerini yükselterek sorunu kalıcı olarak çözebilirsiniz.
fakat burada web alanı görünmüyor web alanını nasıl değiştirebilir yada arttırabilirim
cd /
updatedb
locate domainin.comcd /
updatedb
grep -R domainin.com * > cikti.txtTürkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.