İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Standart Avrupa Hiti Satımı , Hitiniz ARTSIN , Geliriniz Artsın

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
Elimdeki Krediler İle Almanyadaki Bazı Siteler Üzerinden Hit Yollayabiliyorum.. Hitinizin Artmasının ne Gibi Yararları Olduğunu Sizler Benden İyi bilirsiniz.. Sitenize Gelen Hit , Tamamıyla Gerçek Bir Kişi Ve Gerçek Bir PC tarafından Ve Hepsi Ayrı Bir IP ile Sitenize Gireceklerdir.. Kısacası Piyasadaki Gibi PROGRAMLAR ile değildir.. Daha Öncedende Bu İşi yaptım, 30-50 Kişiye Hit sattım, Almanyada İşlerin Pahalılaşmasından Dolayı Durdurmuştum Şimdi Yeniden Az Kişiyle başlamayı Düşünüyorum...

-Site Sınırlaması Yoktur. Yalnız Adsense Bulunan Siteler Uzak Durmalı (Google Amcaya Güvenilmez). Hit Artışından Dolayı Banlanabilirsiniz.

Olumlu Olumsuz Yorumları Oradan Görebilirsiniz..

Bu yeni Konumuz İle Eski Konumuzu Birleştirmeyin Lütfen.. Ücretler Farklıdır Sadece işleyiş Aynıdır..

Hitin Özellikleri;

-Kesinlikle FRAME Değildir..
-Asla Bir Program İle Gelmez, Tamamen Gerçek Bir Kullanıcı Sitenize Girer Belirli Bir Süre Durur Ve Çıkar..
-Sörf Ve Benzeri Bir sistem İle Değildir... Sitenize Girmesi İçin belirli Bir ücret Alır bunun Karşılığında Sitenize Girer Ve Gerekli Süre Durur (BUX sistemi Gibi)
-Hitiniz Avrupa (almanya) Üzerinden Geleceği İçin O Bölgelerin Reklam Firmalarını Kullanabilir Ve kazanabilirsiniz..

HİT ALACAK ARKADAŞLARIN SİTELERİNDE SAYAÇ OLMASI ZORUNLUDUR...

Gelelim Ücretlendirmeye ;

1 K Tekil Hit : 1.5 $
2 K Tekil Hit : 3 $
5 K Tekil Hit : 7 $ Veya 10 TL (Paypal, işbank)
11K Tekil Hit : 14 $ Veya 20 TL
25K Tekil Hit : 26 $ Veya 40 TL
50K Tekil Hit : 35 $ Veya 50 TL (Aylık Alımdır)

Şans Oyunlarından Betsson'a Sadece Bir kişiye En az 25 TL şeklinde Olabilir..

Ücretlendirmeler Bu şekildedir. Günde ortalama 2 K hit Gönderilir..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.