İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış STEAM Hesabı Satılık!

kralizasyon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Steam hesabımı satıyorum....

Facebook: https://www.facebook.com/kralizasyon1
Mail: [email protected]

-Oyunlar-

Planetary Annihilation [Değeri: $50]

5pRYv5.jpg

Grand Theft Auto IV: Complete Edition [Değeri $30]

GTA IV ve GTA IV Episodes Form Liberty City [EFLC] yani 3 oyun içerir.

1jnNO5.jpg

DotA 2

Buraya hesabın sahip olduğu başlıca setleri ve itemleri ekledim. Eklemediğim HUD skin var $2,5 değerinde. Ayrıca Immortal Itemler'ın da değeri var.

İsterseniz DotA 2'deki bütün itemleri Steam pazarda satabilirsininiz. Böylece Steam'deki para bakiyeniz yükselir ve başka oyunlar satın alabilirsiniz.

-Envanter-

Envanterde gördüğünüz üzere bütün 2014 Immortal Itemleri mevcuttur.

9vpGBo.jpg

WWrbOP.jpg

-Setler-

Invoker Magus Magnus Set [Değeri: $8]

Bu sette aslında 4 farklı renk seçeneği var. Yani aslında bir set alıp 4 farklı sete sahip oluyoruz. Ben bütün renkleri "Wex" olarak seçtim. Siz kafanıza göre istediğiniz zaman yine değiştirebilirsiniz. Diğer renklerine şu videodan bakabilirsiniz: http://www.youtube.com/watch?v=AW9Z3cGOlGM

5pRYBl.jpg

DOOM Set [Değeri: $2,5]

728A0r.jpg

Chaos Knight Set [Değeri: $2,5]

lBzEnl.jpg

Lifestealer Set [Değeri $2,5]

RE6QWG.jpg

2014 Compendium Level 44 [Değeri: $9,99 + $9,99]

Ne işe yarar bu Compendium? Farklı teleport efekti, chatta kullanabileceğiniz emoticonlar, farklı Dagon efekti vs. vs. Ayrıca envanterdaki bazı itemler Compendium sayesinde kazanıldı.

gjL2zR.jpg

Mevcut Kredi

mq84l1.jpg

Fiyat: 75TL

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5