İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Steve Jobs ve Yaklaşan Ölüm

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Pankreas kanseri olan Steve Jobs'a doktorları 3 aylık ömrünün kaldığını söylemiş.İşin ilginç tarafı o hala Apple'ın hisselerinin düşmesi derdinde...
Kendisine Allah'tan acil şifalar diliyorum,umarım öyle bir şey olmaz...

Merhaba arkadaşlar,
1 hafta önce Apple‘daki görevinden ayrılan Steve Jobs, doktorlarından gelen haberlerden sonra sevenlerini daha çok üzdü. Zira, Steve Jobs‘ın doktorları efsanevi CEO’nun 3 aylık ömrünün kaldığını açıkladılar. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan fotoğrafta oldukça bitkin görülen Steve jobs‘ın hayranları bu konuyla ilgili bir açıklama bekliyorlardı ve o açıklama az önce doktorlarından geldi. Ancak Apple‘ın başından ayrılmasından sonra bu haber de Jobs hayranlarına ikinci bir darbe oldu. Doktorlar, Steve Jobs için en fazla “3 ay yaşar” açıklamasında bulundular.
2004-2011 Sağlık Sorunları ve Yaşananlar:
2004 yılında kanser teşhisi konulan ve pankreasında çıkan tümör için ciddi bir ameliyat geçiren Jobs, 2008′den 2009′a kadar Apple’da çalışamayacak kadar ciddi bir ameliyat daha geçirmişti. Bu ameliyatta ise karaciğeri değiştirilen ve başka bir karaciğer nakli yapılan Steve Jobs’ın son fotoğrafı oldukça üzücü. Bir zamanlara damgasını vuran ve halen daha isminden sıkça söz ettiren Jobs‘ın son hali gördüğünüz gibi durumun ciddiyetini ortaya koyuyor. Sürekli “Eğer bir gün görevimizi yapamayacak durumda olursam bunu size yine ben bildireceğim.” gibi açıklamalarda bulunan Steve Jobs, son olarak “Maalesef o gün geldi.” demişti.
Aslında bu durumda bile Apple‘ı düşünen Jobs, aslında işinden ayrılırken de gelecekte olanları planlıyordu. Zira daha önce hastalanıp ev istirahatine çekildiği sıralarda Apple‘ın hisselerinin düştüğünü gören Jobs, doktorların haklı çıkmaları durumunda Apple‘ın hisselerinin tabana vurmasından duyduğu endişeden dolayı, artık görevimi yerine getiremiyorum diyerek Apple‘ı bırakmıştı. Hatırlayacağınız gibi Jobs, yerine CEO’luk görevi için Tim Cook‘u önermişti.
Gerek sunumlarında gerekse çalışmalarındaki başarılarından ötürü insanları kendine hayran bırakan Jobs; teknolojiyi şekillendiren adam, şimdi çok zor durumda. Jobs’ın içinde bulunduğu durumu atlatıp aramıza dönmesini umut ediyorum.

Hastayken çekilmiş fotoğrafları da var ama koymak istemedim,isteyen internetten bulup bakar.Gerçekten hali içler acısı...

Kaynak:Geyik Blog

claymore

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
o fotoğrafların photoshop olduğu söyleniyor ama ağır hasta olduğu doğru,allah şifa versin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.