İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Street Fighter'da Türk yağlı güreşçisi!

simsir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
20100311013523.jpg

Bilgisayar dünyasının en popüler dövüş oyunlarından Super Street Fighter, Nisan ayında çıkaracağı yeni versiyonunda, bir Türk karaktere de yer verdi. 'Hakan' adında yeni dövüşçü karakterini oyunseverlere sunan Street Fighter IV'de Darun Mister adlı Hintli karakter de Türk güreşçi Koca Yusuf'tan esinlenerek yaratılmış.

Super Street Fighter 4 oyun programındaki dövüş karakterleri arasında en büyük cüsseye sahip olan Hakan karakteri, Türk bir pehlivandan esinlenerek yaratıldı.

Rengi turuncu olan Hakan'ın burma bıyıkları mavi olan saçları ile birleşiyor. Oldukça cüsseli yapıya sahip olan Hakan, pehlivan olmasından ötürü, oldukça 'kaygan' bir dövüş tarzı geliştirmiş. Dövüş sırasında vücudunu sık sık yağlayan Hakan, yer yer çayır güreşi hareketleri de kullanarak rakipleriyle dövüşüyor.
alıntı:chip

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Arkadaşımın yaptığı bir espri var kendisi komedyen. Ben bittim :) Ek olarak ilginç olacak bakalım beklemedeyiz.

Bu Street Fighter'daki Türk Eleman Şahin K'ya Benziyor...Komboları Merak Eder Oldum...

E

Erturk

Misafir
Sac stili ve bıyıkları dısında hersey super bence. Guzel olmus. ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.