İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şu Spamcılardan Gına Geldi artık

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Gecenin bir vakti bu konuyu yeniden gündeme getiriyorum. Hepimizin baş belası olan fakat hepimizin arasında yer alan bu insanlardan artık öyle nefret ediyorumki bu nefretimi yazı olarak sizlere aktarmam olanaksız. Google a girdiğim zaman sitelerimin kendi branşlarında bir arama yapsam her zaman için alakasız sitelerin almış başını gitmiş olduğunu görüyorum. O kadar emek harcıyorum gerek grafik gerek kodlama gerek içerik ama yok hepsi boşa adam boş bir sayfa yapıyor basıyor yazıyı başkada bişi yok. Gerçekten düştüğümüz durum içler acısı. Hepimizin ALLAH yardımcısı olsun. İsmi lazım olmayan bu spam müptelalarınıda ALLAH a havale ediyorum.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
googlede bulamadığım sonuçları yahoo da arattırıyorum googleden çok daha temiz sonuçlar çıkarıyor bence. spam konusunda söyleyecek çok fazla şey yok bu kişiler haram yemeye alışmıştır zaten.

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Google bunada bir çözüm bulacaktır. Bize sabretmek düşüyor heralde ve allah kimseyi doğru yoldan çıkarmasın.

Yeşilmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
zanza ne bulması ya , kaç yıldır benim bildiğim böyle adamlar basıo spamı çıkıyor üste bari adam gibi içerik ekleseler

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bugun google spam için kullanılan bazı scriptleri tanıyarak fişleyebiliyor. ve tamamen aramalardan banlıyor. Adsense'den aramaya kadar tüm sistemler gelişiyor. Kesin bir çözüm bulmaları zaten imkansız ama olabildiğince azaltacaklardır.

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yıllardır yahoo aramalarının google aramalarına göre daha temiz sonuç verdiğini savunuyorum. aramalarımda milyonda bir googla kullanıyorum.

Googla bu spame karşı yıllardır bir şey yapmıyor yada yapamıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.