İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şu yanlış anlaşılmalar yokmu :D

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba arkadaşlar başımdan gecen 2 yanlış anlaşılma olayını anlatacagım...

Birincisi erken saatte işim cıkmış sabah üstümü bile giyemeden dogru düzgün kılık kıyafet yok üstümde saclar sakal uzamış karışmış birbirine gözler kapalı baygın baygın .Yüzümde 1-2 tane büyük sivilce cıkmış:D Arkadaş cagırdı önemli dedim gitim.

İşi hallettim sonra eve döneyim biraz daha istiharat edeeyim dedim. Yolda nerdeyse uyuyacagım . Yolda yavaş yavaş deli gibi gezirken bir anne kız yolda gidiyor yolda sakin kimse yok o saatte =)

Yürüdügüm yolda anne kızın arkasına baya yaklaştım ve içimden esnemek geldi =) afedersiniz biraz sesli esneyince anne kız arkasına bakmalarıyla kaçmaları bi oldu :D Çok komik bi andı anlatamadım =)

Geçelim ikincisine yolda yürürken temizlik yapan bir bayan vardı. Sokakta kimse yok sessiz tam o esnada ezan okunmazmı

aziz allahh dedim fakat aziz sessiz oldu allah sesli oldu =)

Kadıncagız ters ters baktı =)

Galiba kendisine ALLAH ALLAH dedigimi sandı =D

Ne kadar komik olursa olsun rahatsız oluyoruz bu durumdan :(

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Pis Sapık :D

Okurken seni o halinle kafamda hayal ettim ve hemen bir kurgu yaptım :p

Gülmekten öldüm.... :D

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
yav nerde yanlış yaptık Ezan okudu Aziz ALLAH dedik :D

anne kız sabahın köründe ne geziyorlar :p Ya benim yerimde bana benzeyen başka birileri olsaydı :D

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
yav nerde yanlış yaptık Ezan okudu Aziz ALLAH dedik :D

anne kız sabahın köründe ne geziyorlar :p Ya benim yerimde bana benzeyen başka birileri olsaydı :D

Sana benzeyen başka birirleri olsaydı gene kaçar kurtulurlardı... :D
Aynen senden kaçtıkları gibi...

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ya ben yakalamak isteseydim yakalardım :D Bu sefer karakolluk olurduk.

Aslında arkalarından koşup dur yengecegim dur yanlış anladın diyecektim :D

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
GIRGIR dergisi aklima geldi, tam karikaturluk olaylar.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Sen anlatınca benimde bir anım aklıma geldi.

Lisede arkadaşlarla arabayla geziyorduk , arabanın lastiği patladı indik aşağıya arkadaş arabanın altına doru eğildi küfretmeye başladı bizde etrafa bakmaya başladık , o sırda iki kız gelmeye başladı bizde arkadaşı susturmak için fısıltıyla susmasını söylüyoruz ama duymuyor bizi kızlar geldi arabanın arkasından arkadaş son bi küfürle çıktı kızları gördü niye sölemiyosunuz olum dedi kızlar o güne kadar gördüşüm her kızdan daha fazla hızlı koşarak kaçmaya başladı tabi biz gülmekten ölmüştük (sonra hortladık tabi) :D

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sen anlatınca benimde bi anım aklıma geldi

Lisede arkadaşlarla arabayla geziyoduk arabanın lastiği patladı indik aşağıya arkadaş arabanın altına doru eğildi küfrediyor bizde etrafa bakıyoruz o sırda iki kız gelmeye başladı bizde arkadaşı susturmaya çalışmaya başladık ama duymuyor bizi kızlar geldi arabanın anına arkadaş son bi küfürle arabanın altından çıktı kızları gördü niye sölemiyosunuz olum dedi kızlar o güne kadar gördüşüm her kızdan daha fazla hızlı koşarak kaçmaya başladı tabi biz gülmekten ölmüştük (sonra hortladık tabi) :D

O kadar çok yazım hatası varki toparlamak için üç defa okumak zorunda kaldım :)

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Evet böyle komik anılar oluyor...

Örnegin Ferdikücük arkadaşımız var . Gel dedi playstation oynayalım dedi =) Yenilirsen üzülmeyecen dedim. Oyuna başladık bi yandan sohbet bir yandan oyun devam ediyor =) fark yemeye başladıgı sıralarda ferdi ataga cıkıyor sag kanattan kafaya dogru bir orta yapıyor adriano topu dışarı atıyor ah anasını satim vuramadı diyince. Ben giriyorum araya ;

Hiç sorma dostum vuramadı dedim
sonra ferdi eskiden böyle mi vururlar dedi :D

Bende Nerde olum o eski kafalar diyince

kahkaha atmaya başladık. Ah o eski kafalar yokmu koddum mu indiriyor saga sola ortaya :D

FERDIKUCUK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Rafik iki Lafin ikisinide Ben Soyledim Sana :)
Sen neden Sen Soyledin Gibi Anlattın...
Eski Kafaları ben Soyledim Bir kere ( Sanki Cok Buyuk Bir sEy Yapmisiz ) :p
Ayrıca Bak bende Gaziantep - Bursa Macini Anlatırım Ha ona Gore Rezil Olursun Yeter Bu kadar benim hakkimda Bir sey Yazma :)

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Rafik iki Lafin ikisinide Ben Soyledim Sana :)
Sen neden Sen Soyledin Gibi Anlattın...
Eski Kafaları ben Soyledim Bir kere ( Sanki Cok Buyuk Bir sEy Yapmisiz ) :p
Ayrıca Bak bende Gaziantep - Bursa Macini Anlatırım Ha ona Gore Rezil Olursun Yeter Bu kadar benim hakkimda Bir sey Yazma :)

Yok dai ben söyledim yalan söyleme şimdi =)

Antep -bursa maçına gelince neyini anlatacan =)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.