subdomain ile seo

0
Onaylı Üye
Üye
merhaba arkadaşlar ; blog sayfamı yeni açmıştım sadece saglık konulu siteden ne kadar kazanabilirm diye denemek için subdomain e site kurmayı düşünüyorum.Blogumun adresi ozkn.org subdomain saglik.ozkn.org olsa çok mu saçma olur?

0
Onaylı Üye
Üye
subla uğraşma üç kelimeli bir title yani başlık ile ana domainde yap sağlık sitesini

0
Onaylı Üye
Üye
saçma olur tabiki arkadaşın dediği gibi niche şeklinde sağlık sitesine yönel.

0
Onaylı Üye
Üye
Bence denenebilir hem nasıl olabileceği konusunda bir fikir edinmiş olursunuz.

0
Onaylı Üye
Üye
Sub domainle bir yere kadar ilerleyebilirsin dostum. Sub domainleri ana domainini güçlendirmek için kullanırsan ne ala. Ama ayrı bir konuda özellikle kelime bazlı hit çekiminde çok ama çok uğraşman lazım.

Bu nedenle sağlık kategorisi açıp, xxx.com/saglik/ başlığı altından diğer makalelerine link vermek daha mantıklı. Denenmiş ve etkisi görülmüştür.

0
Üye
Subdomain ayrı bir site olarak görülür. Fakat sub domaini çok olan ana siteyide google sever. Mesela ana dizininize bir konu açsanız saniyede indexlenirken suba açılan günler sürebilir. 2-3 sub domain açın fakat asıl olayınız ana dizinde olsun. Ana dizinde kategoriler açmayı deneyin.

0
Onaylı Üye
Üye
biraz öyle oldu gibi zaten ; ozkn.org u açtığımda 2. günü 4 sayfa indexlenmişti ; subdomain açtım 3 gün oldu hala sadece ana sayfa indexlendi

0
Onaylı Üye
Üye
peki hiç mi tutma şansı yok?

Geri