İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Subdomain projeleri için ÇEŞİT ÇEŞİT Domainler. Bakmadan geçmeyin!!!

webadresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar merhaba;

Subdomain projelerinin ne işe yaradığını bilen biliyor ama bilmeyenler için kısaca söyleyeyim.

Kendinize Belirtileri.net gibi bir alan adı alıyorsunuz ve böylece hamilelik.belirtileri.net ve migren.belirtileri.net gibi ilgili olan her anahtar kelimeye özel sayfalar hatta siteler hazırlayabiliyorsunuz. Aşağıdaki satılık listesinde yanlarına birer örnek yerleştirdim. Siz elbette daha fazla açabilirsiniz. Yani benim sattıklarım subdomain değil, listede kalın olarak gösterdiğim domainin kendisi.

Başka bir örnek:
buyuksehirbelediyesi.png

Resim gözükmezse tıklayın.

Arkadaşlar kimi sabit fiyat kimisi teklif usulü. İyice inceleyiniz. Fiyatları ve bitiş tarihleri yazıyor (Ay/gün/yıl şeklinde). Falancayı alıyorum diyene ödeme bilgileri gönderilir. Vazgeçecekseniz baştan öyle bir şey yazmayın. Ticaret yapma olgunluğuna erişmemiş, lafının arkasında durmayan ciddiyetsiz insanlara olumsuz ticaret puanı kullanacağım.
E-posta:
email.png

subdomain.png

Resim gözükmüyorsa tıklayın.

DİKKAT: Çoklu (Multiple) başlıktır. Aynı domaine çıkan 2 farklı talip için "alıyorum" diye mesajı gönderme saatine bakılır. Acele edin kaçırmayın, istediğiniz alan adlarını belirtip "alıyorum" diye konunun altına yazın.

.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.