İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Subdomain Şikayetlerimiz Etkili Olmuştur.

H

hknylmz

Misafir
yoktur' Alıntı:
Kendin, verdigin sorunun cevabını bir düşün.
sen reklam veren olsan, böle fake sayfalardan gelen ziyaretçiyi istermisin.
tabii ki istemezsin.
Kendini reklam verenin yerine koyarsan, neyin yanlış neyin dogru oldugunu bulabilirsin.
Google her zaman reklam verenlerin tarafındadır.
bunu unutmamak gerek...
Hile yapan siteleri çok kolay harçaya bilir banlaya bilir çünkü milyonlarcası var daha ,ama reklam verenlerini kaybetmeyi göze alamaz google .

aynen katılıyorum.

Alobar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dediginize tam olarak katılmıyorum
fake sayfaya - gerçek siteyi yansıtmayana- karşıyım
ama site içerigimi yansıtıyosa reklam veren niye karşı olsun
ayrıca site içerigimi yansıtıyosa fake(atlatma) sayfa değildirki,
benim belgelerim veritabanında adam arama yaparsa bulur ve google bunları db dekileri indexliyemez ohalde doorway kullanmazsam ziyaretçi nasıl site içeriginden sitede aradıgı belgenin oldugundan haberdar olacak, doorwaylerle db deki belge başlıklarıı listeliyorum yani sitede olanı veriyorum, olmayan bişeyi var gibi göstermiyorumki
bence fake sayfa ile doorwayleri karıştırmamak lazım !!!

T

tariksucu

Misafir
Alobar' Alıntı:
dediginize tam olarak katılmıyorum
fake sayfaya - gerçek siteyi yansıtmayana- karşıyım
ama site içerigimi yansıtıyosa reklam veren niye karşı olsun
ayrıca site içerigimi yansıtıyosa fake(atlatma) sayfa değildirki,
benim belgelerim veritabanında adam arama yaparsa bulur ve google bunları db dekileri indexliyemez ohalde doorway kullanmazsam ziyaretçi nasıl site içeriginden sitede aradıgı belgenin oldugundan haberdar olacak, doorwaylerle db deki belge başlıklarıı listeliyorum yani sitede olanı veriyorum, olmayan bişeyi var gibi göstermiyorumki
bence fake sayfa ile doorwayleri karıştırmamak lazım !!!
+10
mantığı iyi irdelemek lazım. mesela kombi aramalarında benim bir sitem çıkıyor. tıklayınca anlaşmalı olduğum firmanın kendi web sitesine açılıyor ve kombi klima vs. tüm ısıtma sistemlerine müşteri ulaşabiliyor. yani kullanıcıyı değil google ı aldatmış oluyorum.

S

SaveTargetUs

Misafir
ara.in bunu yapmıyorduki sizin içeriğinizi alıp kendi içeriği gibi gösterip user çekiyordu. Benim sinir olduğum şey madem gösteriyon ya bana yönlendir yada benzer içerikteki sitelere dağıt. yoktur ve alobar ın söylediklerine katılıyorum. googlebot üye girişli kısımlara girmiyor. bu sebeple site indexlenmiyor. bunu başka türlü kendi içeriğini göstermesi lazım. Ama arama yaptığında içeriğinde olmadığı halde mp3 - absürt - içeriğin sevgi sitelerindede çıkmasına kızıyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5