İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

subdomainle ilgili fikirlerinize ihtiyacım var.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
arkadaşlar ben nasıl tedavi edilir diye bir domain aldım. şimdi bunu alırkenki amacım www.basur.nasiltedaviedilir.com www.nasiltedaviedilir.com www.nasiltedaviedilir.com www.nasiltedaviedilir.com diye siteler açmayı amaçlamıştım. ancak aklıma takılan şurası var: her blogda tamamen orjinal üç beş içerikler girsem bunlar ne kadar hit yapar? bunun yerine her içeriği ana ddomaine mi girsem? subdomain yapmak zor değil çünkü çoklu blog olarak kurdum tek panelden hepsini idare edebiliyorum.sizce ne yapsam, sundomainler mi açsam ana domainden devammı etsem?

32bit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ana domainden devam etmeni öneririm Gücü paylaştırıp zayıflatmaktansa tek yerde toplaman daha mantıklı geliyor Bana :)

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
aslında subdomainler konu başlıkları ile aynı olduğu için daha üst sıralarda çıkabilir.Bence iyi olur :)

RebeLLious

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hem subdomain hemde diğer türlü deneyin.Hitleri karşılaştırın hangisi daha mantıklı ise ona devam edin bence..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.