İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

succes team sistemi (para kazanma sistemi +18)

paylasim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar sistemi daha önceden belki duymuşsunuzdur. Ben de daha önceden duydum 1sene falan önceden sistemi duydum ama şimdi kullanmaya başladım. Sitem mantıklı görünüyor. Sistem iyi para kazanmak istiyorsan sürekli eğitim videolarını izle. Niyeti ciddi olanlara ref linki tıklayıp üye olsun. Kafasında soru işareti olduğun öm atsın. Eğer ciddi değilseniz meşgül etmeyin.

Reflerimde Aradığım Şartlar
-+18 olsun
-Niyeti ciddi olsun
-Bu tür siteler konusunda biraz olsa bilgisi olsun
-Üye olduktan sonra başarılı olmak için bol bol eğitim videolarını izleyin

Not: Sistemde para kazanmak için para harcamanız gerekecek üye olacakların dikkatine

Refli Link: http://ortakheyecan.com/ortakgelir/affiliates/signup.php?pid=61924593

Refsiz link:
http://ortakheyecan.com

Not: Sistemde para kazanmak için para harcamanız gerekecek üye olacakların dikkatine

tepki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
65
ödeme aldınmı ?
aldıysan nerdeler ben göremedim
ayrıca bu gibi sitelerden para kazanmayı rüya gibi görüyorum
para harcıyarak para kazanacam tamamda o sitenin aynısını benim 10 yaşındaki yigenimde yapabilir
o alttaki toplistler ne ?
tam bir komedi !!!

paylasim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödeme aldınmı ?
aldıysan nerdeler ben göremedim
ayrıca bu gibi sitelerden para kazanmayı rüya gibi görüyorum
para harcıyarak para kazanacam tamamda o sitenin aynısını benim 10 yaşındaki yigenimde yapabilir
o alttaki toplistler ne ? :D
:p tam bir komedi !!!

ben sistemi biraz deniycem günlük tekili, Onlinesi, üyesi vs baya yüksek.

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38
Bu sistemi ben de duymuştum daha önce. Hatta yanlış hatırlamıyosam online seminerine de katılmıştım. Ama pek ikna olmamıştım..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.