İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sucilginturkler. ? Gulasor.? + 2 domain daha 15 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
hepsi için komple 15 tl mi istiyorsun, her biri için 15'er tl mi istiyorsun

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
arkadaş online iken de sormuştum mesajla ama cevap vermemişti... arkadaş gelirse hepsini 15 tl'ye HEMEN aldığımı söylersiniz o zaman. bu da satıcı olmadan gıyapta yapılan ilk alım satım olsun. :)

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
arkadaş online iken de sormuştum mesajla ama cevap vermemişti... arkadaş gelirse hepsini 15 tl'ye HEMEN aldığımı söylersiniz o zaman. bu da satıcı olmadan gıyapta yapılan ilk alım satım olsun. :)

kusura bakmayın online olamadım bir süre ama domainler mertdesign e satılmıştır. Burada yeni online olduğum için yeni belirtiyorum kusura bakmayın.

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
o zaman hata sende efe. normalde ben sana sitede online iken de mesaj attım ve yanıtlamadım. bir iş yapıyorsan peşine düşeceksin, duruma göre sorular sorulduğunda cevap vereceksin... bak sana sorduğumuz soruyu moderator yanıtlıyor... domainler çok önemli değil, içlerinden sadece birisi için teklif verdim aslında ama davranış tarzın kabul edilir değil bunu bil, düzgün iş yapmayı da öğren...

aslında şahane bir -itraderla beraber -rep'i de hak ettin ama vermiyorum

cagdasizm

0
Yasakli Uye
Reaction score
8
ortada bir yanlışlık var gibi ama forumda sanırım online gösterme süreleri biraz esnek. yani ben çıktıktan 5 dk sonra da beni online gösteriyor sanırım. bir kere denk gelmiştim.

o nedenle mesajını görmemiş olabilir cagaba arkadaş. -itrader'lık bir durum yok bence :)

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
ortada bir yanlışlık var gibi ama forumda sanırım online gösterme süreleri biraz esnek. yani ben çıktıktan 5 dk sonra da beni online gösteriyor sanırım. bir kere denk gelmiştim.

o nedenle mesajını görmemiş olabilir cagaba arkadaş. -itrader'lık bir durum yok bence :)

verdiğimiz bir şey yok ama insan bir konu açınca takip edecek.. örneğin teklif aldığın bir yer varsa ya da özelden teklif aldıysan iletirsin teklif verenler bilir belki de artırır teklifin... yani insanların teklifine açıyorsan bir ürünü, teklif veren insanların söz hakıkı olur...

mesele budur, tarzın yanlışlığıdır yoksa ne domainler geliyor gidiyor... o mesele değil.. cezanın doğru bir tarz olduğunu hayatta düşünmedim ama forulardaki kullanıcı proflinie bakıldığında başka bir toparlama mümkün değil...

efe için yazmıyorum bu kısmı yanlış anlamasın rencide olmasını da istememem, kısa alışveriş geçmişimde 1.2 tl için yerlere giren insanlar gördüm, onlar utanmadı ben utandım...

• Like
Reactions: eFe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.