İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sudan Ucuz Yüksek Kalite VPS - En iyi F/P - VPS Aramaya Son

Dabulu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar, kendimin de kullandığım kaliteli bir VPS firmasını sizlere tanıtmak istiyorum. Şu ana kadar gördüğüm en iyi Fiyat/Performans oranını sunuyorlar. İsterseniz bunu karşılaştırmalı benchmark testlerinde görelim.

karsilastirma.bmp

Sol grafikte Vultr, DigitalOcean ve AWS'nin benchmark-performans testi sonuçları karşılaştırılıyor. (Yüksek olan daha iyi)

Sağ grafikte ise bu paketlerin saatlik ücretleri karşılaştırıyor. (Düşük olan daha iyi)

Performans testlerinde en yakın rakibi olan DigitalOcean'ı 2'ye katlamış. Hemde daha düşük bir fiyatla. Dilerseniz paket ücretlerine de bir bakalım.

fiyat.bmp

(15 aralık 2014 tarihindeki ücretlerdir.)
Ücretler aylıktır. Ücret altında sırayla işlemci sayısı,ram miktarı, ssd disk boyutu ve aylık bant genişliği gösteriliyor.

VPS serverinizi basit arayüz yardımıyla kolayca kurabilirsiniz.

olustur.png

Server Type: Performance, storage ve multi-core series seçenekleri var. Ben performans olanını seçtim.

Location: Sunucunuzun lokasyonudur. Ping değerleri iyi olan bir lokasyon seçmekte fayda var. Sitenize ziyaretçiler Türkiye'den edilecekse "(EU) Amsterdam, NL" sizin için iyi bir tercih olur.

Operating System: Sunucunuza kurulacak işletim sistemidir. Ben CentOS 6 x64 kullanıyorum.

Server Size: İhtiyaçlarınızı karşılayacak paketi seçiniz.
Şu anda 1024MB ve 2048MB olan paketleri kullanıyorum. 2048MB olan vps'de günlük 80.000 tekil ziyaretçisi ve 350.000 sayfa görüntülenmesi olan wordpress tabanlı sitemi barındırıyorum. Sitede WP Süper Cache eklentisi kurulu. Bu kadar hiti gık demeden, sorunsuz kaldırıyor.

Optional Features: Ek olarak istediğiniz özellikleri tik ile işaretliyoruz. Sadece Enable Private Network'u işaretledim. Ne olduğunu Google'da bulabilirsiniz.

Serverımızı aldıktan sonra bizi karşılayan arayüzü ise alttaki resimlerde görebilirsiniz.

VPS Serverlarımızın listelenişi:

liste.bmp

VPS Server arayüzü:

vpsarayuz.bmp

Site Linki:
VULTR Kayıt ol(Refli)
Refsiz link

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.