İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sünizit Hastalığımı protesto ediyorum!!!

D

Derebeyi

Misafir
arkadaşlar 5 dk. bir banyoya gidiyor kafamı yıkıyorum ağrılar başıma vurunca kafamı duvarlara vuruyorum... çok ağrı çekiyorum bi türlü geçmek bilmedi 2 gündür böyleyim ne yapmam gerek bilmiyorum komşu bu halimi görse bakırköy den kacmis diyecek allah yardımcım olsun kimseye böyle iğrenç bir hastalık ağrı vermesin ben hayatım boyunca böyle bir ağrı yaşamadım...:(

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Amoklavin (1000 miligram) al ve sabah akşam iç sinüzitlerindeki iltihapları 2 gün içerisinde kesecektir.

D

Derebeyi

Misafir
hemen basliyorum o zaman zaten ağrılar kafama vurmaya başladı en iyisi ben gene yatağıma döneyim ilacımı alayım vurum kafayi yatayım...

D

darkaLive

Misafir
Sinüzit ; nemli bir ortamda yaşamış , Ankaranın soğuna gelmiş bir insan olarak ; şimdiden başıma iyiden dert oldu , anlatılmıycak derecede bende ağrı çekiyorum... Tavsiyem ya burun üstlerini sevgiline/annene/arkaşına ovdur yada
sıcak bir bezi burun üstlerine veya alın ortasına koy.

Not: Benim ağrımı 3-5 dakika içinde kesiyor bu yöntemler..

D

Derebeyi

Misafir
ben şu an pc başında ancak ağrılarımı biraz olsun unutabiliyorum arada bir annecim(kesin şimdi ana kuzusuna bak derler :D) ovalıyor şu geçen 2 günden biraz daha iyiyim allah kimseye hastalık vermesin :(

D

Dot Net

Misafir
küçük yaşta yaz aylarında tüm gün denızden cıkmayıp ıslak saçla rüzgar altında kalan biri olarak sinüzit hastalığıyla çocukken tanıştım.
aynen senın agrılarını cektım çok sıklıkla. daha sonra maçlarda bagırısımda, çok konustugumda, hep basımagrıdı. son 2 3 yıldır hastalıgım kronik sinuzıt boyutunda. öyle eskısı kadar cok sık agrımıyor. ama..
ağrı krizi geldiğinde 4 5 gn hatta 1 hafta sürüyor. bununda çözümünü antıbıyotık alarak buldum. kısa zamanda doktora gıdın ve sağlam bir ilaç alın gelin.çok işe yarayacak :)

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Aynen .. Ankara ayazında bütün küçüklügümde gece gündüz futbol oynayan,saçım ıslak dolaşan,en ayaz günlerde saçımı ıslatıp jöleleyen biri olarak bunu ben kendim bela ettim başıma ...

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
jöleden nefret etmemi sağlayan, ıslak saçlan dışarı çıkmamayı öğreten sevilesimi öldürülesimi bir hastalık.

bir zamanlar burun damlaları kullanıyordum, şimdilerde ağrı hafifledi. ama kimi zaman yine azıtıyor ve ışığa karşı bile agresifleşiyor ve şiddetli baş, göz ağrıları çekiyorum.

1nci sırada geçirdiğim böbrek taşı
2nci sırada sinüzit rahatsızlığı

bu 2 hastalığı Allah düşmanıma dahi vermesin. hele hele böbrek taşı off diim mazi aklıma geldi :(

geçmiş olsun bu arada arkadaşım Allah şifa versin.

welldone

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dikkat edin arakdaşlar çok ciddi bi hastalık. güne başlarken bi kere baş ağrısıyla başlıyorsunuz. bütün gün öyle geçiyor ve berbat oluyor.

arkadaşa acil şifalar

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaşlar işin cıvığını çıkardınız ya hastalık protesto mu edilir allah aşkına hade sinüzit'i forumdan banlayalım :S

216

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar işin cıvığını çıkardınız ya hastalık protesto mu edilir allah aşkına hade sinüzit'i forumdan banlayalım :S

Aslında haklısın ama forumda "Konu Dışı" gibi bir alan olsa daha iyi olur.
Çünkü bazı konular hiçbir başlığa uymuyor.
Konu Dışı, basit gözüküyor, konu adı bulamamışlar gibi ama bu konuyu hangi başlığa sokarsınız?

"Sinüzitim var, ne yapmam gerekir?"
Webmaster Genel Konulara mı, Güncel Konulara mı, Mizaha mı?

Bence en uygun yerde konu, dolayısıyla "protesto ediyorum" başlığa eklenmiş.

e-Xtra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende simdi lisedeyken sac uzatıp sinuzit olmama sebebiyet veren beynimi protesto ediyorum. aynen bende de var bu sorun. bir arkadas bana okyanus suyu damlat burnuna demist ama henuz denemedim. ayrica imkaniniz varsa, denize acilarak 5-7 metre (amatorler icin 7 metreden sonrasi tehlikeli olabiliyor) dalarak (su sporlarinda calisan birisinden jetski veya motor ile rica etseniz sizi iki dakika goturur ama cikarsaniz getirir) iki uc kez burnunuzdan su altinda nefes almaya calisarak deniz suyunu cekerseniz bu da iyi geliyor ama gecici bir sure tabiki. (ben de 4-5 ay etki etmisti) Arkadasin dedigi Amoklavin adli ilaci duymadim, ben de deneyecegim onu. Tutarsa +rep :)

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Amoklavini yeni test edicek arkadaşlar sonuçları paylaşırlarsa sevinirim, 1 hafta bizi eve hapsetmesinde iltihapları çeşmeye dönüştürüp.. :)

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kronik Sinüzit hastasiyim. Rüzgarli havalarda burnum tikanir ve ensemden kafama dogru bir agri baslar. Kafami islatip disari cikamiyorum.
Kafam agriyinca Nurofen kullaniyorum. 1 saate agriyi kesiyor. Sinüzitlerim azarsa 1 haftalik 1000mg lik antibiotik kullaniyorum. Doktorum avrupada oldukca uzman. Bunun tedavisinin isin tedavisiyle yapilabilecegini söyledi. Ama ben istemedim. Cünkü yilda 1 veya en fazla 2 defa iltihap olusuyor. Antibiotikler hemen iyilestiriyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.