Arkadaşlar suanki sunucumun özellikleri baya bir düşük ve daha hızlı ve daha uygun bir sunucu aramaktayım.
Özellikleri :
İşlemcisi Pentium4 3.x
Ram 1 GB
80 GB HDD
4 ip adresi
2000GB BW
Cpanel / Whm
Mysql cok kullandıgımdan (forum yok sunucuda) ona göre bir makina önerirseniz uygun fiyatlara almak istiyorum en uygun olan teklifden.
Lokasyon türkiye olmayacak, ki zaten bukadar trafigi kimse vermez trde.
Siteleri şuanki cpanel whm panelli sunucumdan yeni sunucuya hatasız olarak taşıma işlemi yapabilecek arkadaşlardan ve daha önceden sorun yaşatmamış (müşterilerine gerek teknik konuda gerek başka konularda) arkadaşlardan sunucu almayı planlıyorum sadece.
Teknik destek binde bir olur bende.
Teklifleri buraya yazarsanız cuma gecesine kadar değerlendirecem, fazla vaktim yok zaten.
Özellikleri :
İşlemcisi Pentium4 3.x
Ram 1 GB
80 GB HDD
4 ip adresi
2000GB BW
Cpanel / Whm
Mysql cok kullandıgımdan (forum yok sunucuda) ona göre bir makina önerirseniz uygun fiyatlara almak istiyorum en uygun olan teklifden.
Lokasyon türkiye olmayacak, ki zaten bukadar trafigi kimse vermez trde.
Siteleri şuanki cpanel whm panelli sunucumdan yeni sunucuya hatasız olarak taşıma işlemi yapabilecek arkadaşlardan ve daha önceden sorun yaşatmamış (müşterilerine gerek teknik konuda gerek başka konularda) arkadaşlardan sunucu almayı planlıyorum sadece.
Teknik destek binde bir olur bende.
Teklifleri buraya yazarsanız cuma gecesine kadar değerlendirecem, fazla vaktim yok zaten.