Merhaba, kullandığım Unix sunucunun mail serverında sorunlar var yaklaşık olarak 1 haftadır. Eximi yeniden kurdum, tüm mail ile ilgili olan servisleri restart yaptım, serverı tekrar başlattım ama yinede sorun düzelmedi, serverda barınan host hesaplarına ait bir mailden free maillere mail attığımda sorun olmuyor ve mail hemen geliyor fakat serverdaki bir mail adresine mail gelmiyor geri dönüyor, hergün serverdan tarafıma gelen update ile ilgili maillerde gelmiyor. tüm yapılması gerekenleri denedim ama sorun düzelmedi, port çıkışını engelleyen bir güvenlik duvarıda etkin değil serverda ama, sorun yazılımsal bir sorunmudur yoksa donanımsal mıdır, DC yede mail atıldı sorunla ilgilendiklerini belirttiler ama henüz bir cevap gelmedi,
Servera format atıp tekrar 0 dan kurulum yapsam sorun düzelirmi , yoksa boşuna format ile uğraşmayıp DC nin vereceği cevaba göre haraeket edip yeni bir sunucumu almak,
Saygılar.
Servera format atıp tekrar 0 dan kurulum yapsam sorun düzelirmi , yoksa boşuna format ile uğraşmayıp DC nin vereceği cevaba göre haraeket edip yeni bir sunucumu almak,
Saygılar.