İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Super 1Hediye kazandim

O

ochan

Misafir
arkadaslar az once www.paraevi.com sitesinden 55 alt uyeli www.superstarmail.com hesabı kazandım. daha onceden sahibine 12.000$ kaznadırmış 1 hesap.
paraevi bu tur hediyeler dagıtmaya devam edecekmiş darısı sizin basınıza.
o sitede ki kullanıcı adım unspoken

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
re:

Yuh yani... Adamların şimdiye kadar ödedikleri para zaten 13000 küsür $ :)

O

ochan

Misafir
aynen bu yazıyo copy/paste yapıyorum 12.8296$ herhande ben yanlış anladım.ama onemli olan daha once odediğin den cok, alt uye sayısı onemli. eer para kazanmayı becerirsem screen shot bu baslık altın da yayınlarım sonra.

P

Parae

Misafir
Site Uyelerine şimdiye kadar 13.000+$ ödedi sitenin webmasterı aynı zamanda Dreamstar ve mashmaronun Webmasterı ...

Ve yanlış anlaşılan olay şu size verdigimiz hesabın içinde 12.8296$ ve 55 tane alt üye var ...

Site ödeme yapan bir site ...

Unspoken hediyeni güle güle kullan ...

Hediyeler dagitmaya devam edecegiz ...

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
re:

Evet haklısın 12, ama bin değil, sadece 12 küsür dolar :)
Ayrıca, ödeme yaparken,kazancından %15 kesiyor.

Dip Not: Ben adamlar ödeme yapmıyorlar veya bu sponsor iyi değil gibilerinden bir yorum yapmadım.Bu 12.000$ için yapılmış bir yorumdur.
icon3.gif

Paraevi, yanlış anlamazsan bir şey sorucam.
Hediye verdiğiniz firma siteniz de yok mu, ben mi bulamadım?
Sevgiler...

P

Parae

Misafir
Bedavaonline bende zaten sen ödeme yapmıyor dedin demedim ..
Yanlış anlama olmuş :rolleyes: ... Ayrıca tabiki 12 bin degil 12$ var ...

Paraevi çok sık güncellenmekte ,
Bu yüzden durmadan Güvenilir sponsorları yazıyorum yani oraya 30 tane firmak eklemektense insanlara hızlı kazandırcak 10 site yazıyorum ...

Siteyi her güncelledigimde bazı firmaları çıkartıyorum eger yeni çok hızlı kazandırabilcek güvenilir firma çıkarsa ...

Ayrıca Türkiyedeki en sık güncellenen , en içerikli netten para kazandırma sitesi diyebiliriz paraevi için ...(Övme anlamında degil)

Şuanda netten para ile ilgili birçok site var ve sitelerinde ödeme alsalarda/almasalarda , sitenin ödeme yaptıgını bilselerde/bilmeselerde firmaları sitelerine ekliyorlar bu da bizim insanlarımıza vakit kaybından başka birşey degil ... Şuanda netten para ile ilgili birçok site örnegi var zaten çogu güncellenmiyor , güncellenende kendi kazancı için çabalıyor yani insanlara birşey kazandırmak için degil ....

Hertürlü yorumlar yapabiliriz bununla ilgili ,
Paylaşım güç demektir , bilginin katlanması demektir ..

Saygılar ,

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
re:

Peki www.webbercash.com konusunda bilgin var mı? Ödeme alan olmuş mu?

Kişisel eleştiri:
Web sayfanızda ki forumlara girişte üyelik istemeseniz bence daha çok kişi okur. Sadece yazma konusun da üyelik getirebilirsiniz.
Sevgiler..

P

Parae

Misafir
WebberCash sitesi ödeme yapmakta !
Fakat son zamanlarda mayısın ilk haftasından bu yana ödeme bekleyen var ....
Webmasterı gerçekten iyi(idi) AD alırsan en fazla 1 gün içinde yayınlanmakta ... Umarım webbercash bozulmaz.Son zamanlarda webbercash ile ilgili baya şikayet var !

Ama biz artık webbercash kullanmıyoruz ...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5