Evet Arkadaşlar Yakaladınyakaladın güzel bir kampanya yapmış vereceğim linkteki sayfayı beğenin 3 tl kazanın,Arkadaşlarınızı davet edin kişi başı 0.30 krş kazanın ve kazandığınız paralarla siteden ücretsiz alışveriş yapın! kargo ücretini de bu şekilde ödeyip hiç para vermeden alışveriş yapabilirsiniz...Tarafımdan Denenmiştir! Lütfen bir teşekkürü çok görmeyin..
Resim altındaki linke Tıklayarak Sayfaya Ulaşabilirsiniz:
yakaladinyakaladin.com da her gün yeni bir fırsat - Saadet Zinciri | Facebook
Sayfada Yapmanız Gerekenler:
1)öncelikle sayfayı beğenin
2)daha sonra uygulamaya izin verin
3)sayfayı yenileyin ve sayfanın ortasında "TIKLAYIN KUMBARANIZI GÖRÜNTÜLEYİN" yazısına tıklayın burda uygulama için izin isteyebilir izin verin ve açılan sayfada adınız yazacak ve yanında 3 tl onun altında da sizin davet linkiniz olacak bu linkle arkadaşlarınızı davet edeceksiniz...
davet ettiğiniz kişi başına 0.3 tl kazanacaksınız uygun fiyata ürünleri de yakaladınyakaladın sitesinden alışveriş yapacaksınız...kargo ücretini de biriktirin kargo ücreti de vermeyin ben vermedim....lehim makinası aldım...
Resim altındaki linke Tıklayarak Sayfaya Ulaşabilirsiniz:
yakaladinyakaladin.com da her gün yeni bir fırsat - Saadet Zinciri | Facebook
Sayfada Yapmanız Gerekenler:
1)öncelikle sayfayı beğenin
2)daha sonra uygulamaya izin verin
3)sayfayı yenileyin ve sayfanın ortasında "TIKLAYIN KUMBARANIZI GÖRÜNTÜLEYİN" yazısına tıklayın burda uygulama için izin isteyebilir izin verin ve açılan sayfada adınız yazacak ve yanında 3 tl onun altında da sizin davet linkiniz olacak bu linkle arkadaşlarınızı davet edeceksiniz...
davet ettiğiniz kişi başına 0.3 tl kazanacaksınız uygun fiyata ürünleri de yakaladınyakaladın sitesinden alışveriş yapacaksınız...kargo ücretini de biriktirin kargo ücreti de vermeyin ben vermedim....lehim makinası aldım...