İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Süpercan - Türkiye'nin ilk süper kahramanı

Nöbetçi Oyuncu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkiye’nin ilk ve tek süper kahramanı Supercan‘ı Türk Telekom gururla sunar… Süpercan Türk Telekom grubu şirketleri içerisinde yer alan Sobee Studios tarafından ve Marvel Characters BV işbirliği çalışması ile hayata geçirilen, dünyayı uzaylı istilasına karşı kurtaran ve ayrıca diğer ünlü Marvel kahramanları ile çeşit çeşit maceralara atılan çevre temalı harika bir oyun…

Çocuklar için zeka geliştirici aksiyon dolu ve maceralı tam bir çocuk oyunu ve ebeveynlerinde asla endişelenmemeleri gereken eğitici bir temaya sahip olan Süpercan uzaylılardan dünyayı kurtarıyor, uzaylıların dünyaya atıkları atıklardan çevreyi kurtarıyor, temiz tutuyor ve gezegeni kurtarıyor, basit eğlenceli çocukların seveği cinsten eğitici bir oyun.

Oyunu indirmek ve daha fazla bilgi edinmek için:
Süpercan

utkuumur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Süpercan oyununu bende reklamlarda gördüm. Googleda arattığımda ise süpercan isimli siteye denk geldim. Buradaki oyun benim gördüğüm macera oyunu olan süper can değil sanırım.

Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. Bedava süpercan oynamak için ne yapmalıyım arkadaşlar?

BounceST

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu oyunu bitirdim. Devamı gelecek yazdı en sonunda. :D Devamını bekliyorum...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.