İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SuperOnline Fiber İnternet Fiyatları Güncellendi

desperado64

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeni tarifede 5mbit hız yerine 10mbit hız gelmiş.....Bu arada hatırlatmakta fayda var Tellcom superonline çatısı altında birleşmişti, bu yüzden superonline fiber internet eski adıyla Tellcom Quiknet olarak geçiyor :D

11.06_1244667470.png

* Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
* Kampanya taahhüt süresi 12 aydır.
* Superonline Fiber İnternet için kullanılan modemler stoklarla sınırlıdır ve Superonline mülkiyetindedir. Abonelik sonunda kullanıcı modemi iade eder ya da 150 TL+KDV’ye kullanıcıya fatura edilir.
* Abonelikten ayrılan kullanıcılar, abonelik sürelerine bakılmaksızın modemlerini iade etmekle yükümlüdürler. Modemlerini iade etmeyen/edemeyen kullanıcılara modem, 150 TL+KDV fiyatla faturalandırılır.
* Taahhütsüz satışlarda, tarife fiyatları geçerlidir.
* Aboneliğin 12 aydan önce iptali halinde Superonline 100 TL+KDV’yi kullanıcıya fatura eder. Taahhütsüz aboneliklerde kurulum ve aktivasyon ücreti olan 100 TL+KDV ilk faturaya yansıtılır.
* 10 Mbps için internete yükleme (upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps’dir.
* Kotalı paketlerde kota aşım ücreti 0,0070 TL/MB dir.
* 100Mbps, CAT-5 standardına göre ulaşılabilecek en yüksek bağlantı hızıdır. Superonline tarife, kota ve fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Bu kampanyadan sadece yeni aboneler yararlanabilirler.
* Kampanya son başvuru tarihi 31 Temmuz 2009’dur.
* Superonline modem marka, model ve özelliklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Fiber İnternet ile FiberSes aboneliğini başlatan tüm kullanıcılarımıza ilk 3 ay boyunca her ay 90 dakika şehiriçi, şehirler arası ve uluslar arası 1.kademe PSTN aramaları ücretsizdir. Aylık hediye görüşme süreleri sonraki aylara devredilemez.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Bu fiyatlar ne güzel fiyatlarmış öyle ya... 8mbps için neredeyse 100 TL yi gözden çıkartıyordum.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Kablolar döşenmiş ancak hala bölgemizde aktif olmadı. Olsa da geçsek...

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
şaka olmalı bu :) 10 mbit 49 tl

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
5 yıl bence çok iyimser bir tahmin olmuş. Henüz sadece büyük sitelerde hizmet aktifliği oluyor. Henüz sokak aralarına inmedi. Bu dediğimde istabul için. Van'daki, Sivas'taki adam daha çok bekler.
Kısacası adsl devam :(

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
daha fazla zamanı alır gibi görünüyor,

şimdilik Forza ADSL diyelim :p

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Tüm Türkiye'de aktif hale gelmeleri sanırım beş yıl alır. O zamana kadar "eydiesel" e mahkûmuz :)

Superonline, Turkcell. Bunlar, küçük şirket değil. Neredeyse her ilde temsilcilikleri veya şubeleri var. Eğer cidden kısa zamanda yapmak isteseler, verilecek talimatla her bölge sahip olduğu il'lere, il'ler ilçelere gerekli altyapı mıdır, başka şey midir nedir sağlayabilirler.

Görüp "bakceeez!*".

( *Askerde bi onbaşı vardı; bakcez, yapcez, etcez der dururdu bölükle ilgili iş olduğunda; o geldi birdenbire aklıma :) )

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Talep olursa yaparlar arkadaşlar, örneğin ufak bir kasaba biliyorum 5000 ADSL abonesi var burada herkes derseki bizde geçelim İstanbul' un bir ucundaki o kasabaya superonline sırtında fiber taşır :p

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Ben geçen gün tekrar aradım superonline yetkililerini. Öncelikle bulunduğum bölgeyi söyledim cevap olarak evet o bölgede kablo döşeme olarak çalışıyoruz ama bulunduğunuz yer hakkında kesin bir bilgi elimizde yok dediler.

Bende kablolar döşendi ama konut içine girmemiş olabilir dedim. Ardından bana site yönteminin bize mail göndermeleri durumunda işlemlerin hızlandırılabileceği söylendi. Mail adreside fibergelsin@superonline dı :D

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bende kablo nete geçmeyi düşünüyorum denizlide türk telekomu yeterince zengin ettik..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.