Merhaba Arkadaşlar
Ekonomi sitesi için sürekli çalişacak makale yazarları arıyorum. işin içeriğinden kısaca bahsedeğim.
Ekonomi haberleri , borsa , döviz , forex vs konularda özgün makale yazarlarına ihtiyacım var yazdıkları makaleleri vereceğim adrese post olarak hergün ekleyecek.
ikinci iş ise var olan Ekonomi ,borsa , döviz , forex vs konulardaki yazıları haberleri ve diğer kaynakları düzenleyerek günde en az 10 adet olmak üzere vereceğim adrese post olarak atacak.
Ücret konusuna gelecek olursak.
Özgün yazılar yazacak olanlar hergün 1 adet vereceğim konudan yazacak ve siteye ekleyecek bunun için ücret taleplerinizi pm ile bekliyorum.
Var olan yazıları düzenleyip siteye eklemek isteyenler günde 10 adet eklemeleri gerekmektedir. bunun için ücreti 10 adet yazı için 1 TL düşünüyorum.
Ödemeler nasıl yapılacak ?
Ödemeleri haftalık olarak yapacagım
makale yazarları için 7 yazı girdiktan sonra ödemelerini geçeceğim
var olan kaynakları düzenleyecekler içinde 70 yazıda bir ödemelerini yapacağım
Ödeme seçenekleri:
Finansbank havale , Şans oyunları , Vodofon kredi olarak yapacağım
Çalışmak İsteyenler bana pm ile yada konu altına yazarak ulaşabilir.
Herkese kolay gelsin
Ücret konusuna gelecek olursak.
Özgün yazılar yazacak olanlar hergün 1 adet vereceğim konudan yazacak ve siteye ekleyecek bunun için ücret taleplerinizi pm ile bekliyorum.
Var olan yazıları düzenleyip siteye eklemek isteyenler günde 10 adet eklemeleri gerekmektedir. bunun için ücreti 10 adet yazı için 1 TL düşünüyorum.
Ödemeler nasıl yapılacak ?
Ödemeleri haftalık olarak yapacagım
makale yazarları için 7 yazı girdiktan sonra ödemelerini geçeceğim
var olan kaynakları düzenleyecekler içinde 70 yazıda bir ödemelerini yapacağım
Ödeme seçenekleri:
Finansbank havale , Şans oyunları , Vodofon kredi olarak yapacağım
Çalışmak İsteyenler bana pm ile yada konu altına yazarak ulaşabilir.
Herkese kolay gelsin