İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sürekli Çalışacak Makale Yazarları Buyrun İçeri

Reklam_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar

Ekonomi sitesi için sürekli çalişacak makale yazarları arıyorum. işin içeriğinden kısaca bahsedeğim.

Ekonomi haberleri , borsa , döviz , forex vs konularda özgün makale yazarlarına ihtiyacım var yazdıkları makaleleri vereceğim adrese post olarak hergün ekleyecek.

ikinci iş ise var olan Ekonomi ,borsa , döviz , forex vs konulardaki yazıları haberleri ve diğer kaynakları düzenleyerek günde en az 10 adet olmak üzere vereceğim adrese post olarak atacak.

Ücret konusuna gelecek olursak.

Özgün yazılar yazacak olanlar hergün 1 adet vereceğim konudan yazacak ve siteye ekleyecek bunun için ücret taleplerinizi pm ile bekliyorum.

Var olan yazıları düzenleyip siteye eklemek isteyenler günde 10 adet eklemeleri gerekmektedir. bunun için ücreti 10 adet yazı için 1 TL düşünüyorum.

Ödemeler nasıl yapılacak ?

Ödemeleri haftalık olarak yapacagım

makale yazarları için 7 yazı girdiktan sonra ödemelerini geçeceğim
var olan kaynakları düzenleyecekler içinde 70 yazıda bir ödemelerini yapacağım

Ödeme seçenekleri:

Finansbank havale , Şans oyunları , Vodofon kredi olarak yapacağım

Çalışmak İsteyenler bana pm ile yada konu altına yazarak ulaşabilir.

Herkese kolay gelsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5