İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Süreli Link Değişimi Sistemi İçin Yardım

Rumuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi arkadaşlar hemen konuya gireyim benim daha önceden kodlayıp ücretsiz dağıttığım bir sistem var şimdi ben şöyle birşey yapmak istiyorum php ile link eklersen süre soracak bu kısmı rahatlıkla ayarlarım sqlye yazcak süreyi bunuda yaparım ama esas sorun şurada cron vs. lazım sanırım bildiğim kadarıyla ve bunu ayarlamak için birşey lazım yani süre bittiğinde otomatik olarak linki deaktif edecek sqlde onay diye bir tablo yapcağım 1 oldumu onaylı 0 oldumu onaysız bunu süre bitiminde 0 a çevirecek birşey lazım bana yardımcı olursanız çok hora geçer sistem tamamlanınca paylaşmayı düşünüyorum çok yararlı birşey olacak zaten hiç bi wm hatırlamaz yani ne zaman eklediğini ne zaman sileceğini inşallah yardım edecek birini bulabilirim yardımcı olacak arkadaş pm atarsa sevinirim.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
ekleme:
PHP:
<?
if (isset($_POST["gonder"])) {
$bitis = mktime(0,0,0,$_POST["ay"],$_POST["gun"],$_POST["yil"]);
if(mysql_query("insert into linkler (adres,bitis,onay) values ('".$_POST["adres"]."','".$bitis."','1');")) { echo 'eklendi';  } else { echo 'eklenemedi ' .mysql_error(); }
}
?>
<form method="post">
site: <input="type" name="adres" size="16" value="http://" /><br />
ne zaman bitecek:<br />
gün: <input type="text" name="gun" size="3" />
ay: <input type="text" name="ay" size="3" />
yil: <input type="text" name="yil" size="4" value="2008" />
<br /><input type="submit" name="gonder" value="Kaydet" />
</form>

sorgu:
PHP:
mysql_query("update linkler set onay='0' where bitis < ".time()." and onay='1'");

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.