İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SurkentHost kapandı.

hostingyardim.com

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Korkutugumuz basımıza geldi ve surkenthost milleti dolandırıp kactı.Msnde tesedufen gordugum
sirketimiz mali sube mudurlugu tarafında acılmamak uzere kapatılmıstır.Tum musterilerimizden ozur dileriz
mesajla hemen sitelerine girdim.Siteleri acılıyor fakat hicbir referans siteleri acılmıyor.
Bence korkugumuz basımıza geldi.Herkese gecmis olsun.

MadDriver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hadi ya kötü olmuş. Burada reklam yapmak için verdiği emeğe yazık. Peki oradan alınan domainler nolacak. Benim arkadaş domain + hosting almış oradan. Gümemi gitti şimdi domainlerde.

MadDriver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla adam sattığı domainleri bile kendi adına almış. Helal olsun.

hostingyardim.com

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
adam ne kar etti valla.Burdan bizide okuyodur valla selam solemek isteyen varsa solesin :)

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben izmirdeki halama el sallıyorum

sıradaki dolandırıcılığı da fatihdeki ablama armağan ediyorum..

GeneraL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
dolandırıcılık üzerine acılmış zaten neyse bunun öbür dünyası var milletin emekleriyle oynuyo adamlar.

S

seven7

Misafir
soyluyoruz kimse anlamiyor ki ...alanlar hak etmistir diyorum! gercekten uzulmedim... herifin niyeti basindan bu yana belliydi...okadar uyardik okadar konustuk forumda...neyse gecmis olsun herkese.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hooop güm

biz ne demiştik işte çıktı

şimdi sırada remomach var hadi bakalım ne kadar dayancak

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Ben "KoS" arkadasimin k.adi .

her zaman yazdik ama millet hep bizi kiskanan taraf , bencil , kötü birileri olarak bildi. Ben sabrediyorum yarın oburgun remotemach da aynisi olursa o sevgili
iyinetadmin ve bazi moderatörlere sözüm.

3nickim remotemach sayesinde banlandi. Bir özür bekleriz herhalde çokmu olur

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bende bu surkente çamur atıldığını düşünüp bir domain aldım ama adamlar domaini aktif edemediler ve paramı geri yolladılar :D :D :p puhahaa

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5