İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sürmene Çakısı Üzerine isteniler herşey yazılır örneklere bakın

Hasidluu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar piyasada bulamayacağınız bir fiyattan Sürmene Çakısı satışını başlatıyorum. Aynı Sürmene Çakısı gibi Muhtar Çakmağını 1000 adete yakın sattım. İlanlarım çoğu sitede mevcut şimdi "Sürmene Çakısı" satışına başlıyorum. Kar marjı çok düşüktür. Hızlı şekilde en ucuz fiyatlardan satmayı her zaman sevmişimdir.

Dünyaca ünlü bir çakı. Aynı isveç çakıları gibi. Hatta d&r da isveç çakılarının nasıl markalaştığını görmek için fiyatlarına bakmanız yeterli 300dolara kadar çıkabiliyorlar.

Sürmene çakıları el işçiliği ile üretilirken artık seri üretimdeler. El işçiliği ile üretilen çakılar ile seri üretim çakılar arasında pek bir fark yok. Hatta seri üretim daha kaliteli üretiyor diyebiliriz. El işçiliği ile üretilenleri 250 liradan temin edebilirim.

Ayrıca çakının üzerindeki bıçaklara adınız ve uzun cümleler "her fontta" da yazılabilir. (+5tl)
Örnek:
1011846u.jpg

Fiyat sadece 27,90tl

MSN:[email protected]

Ödeme işbank, 1,4kur paypal, isteyene komisyon eklenerek sanalpazarda ilan açılır.
Ürünler Sürmeneli bir firma tarafından üretilmektedir.
Paslanmaz çeliktir. Dış kısmı kaplama değildir kendi metalinin rengidir.

Dikkat: Ürün yanlış kullanımında çeşitli yaralanmalar oluşabilir. Çocukların ellerine vermeyiniz keskin bir çakıdır.

ORJINAL-SURMENE-CAKISI.jpg

1-Alana-1-Bedava-Surmene-Cakisi__34259968_1.jpg

el-yapimi-surmene-cakisi-b-4.jpg
Videoda tek elimle işi yaptığım için zor kapanıyor yoksa açılması kapanması normal.

L

legend.61

Misafir
en alttaki sürmene çakısı bana ait olan yoreyeozgu.com sitesinde sunulan bir resimdir. Resimdeki çakı surdovbisa(sürmene dövme bıçak sanayi) orjinal çakısıdır. Yazı olarak değil üretim sonrası damga olarak basılmaktadır. Bu çakının çinliler bire bir aynısı yapmış (görüntü olarak keskinlik olarak kesinlikle yaklaşamaz bile ).Amacım konuyu baltalamak değil ama uyarmak istedim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5