- Reaction score
- 3
Arkadaşlar illaki anket doldurarak para kazanma olayını tecrübe etmek istiyorsanız ücretsiz anket listeleri kitabını buradan edinebilirsiniz.
surveyhead nasıl bir site acaba güvenilir geldi bana ama.survey scout daki gibi parada yatırmıyorsun.2 haftalık üyeliğim var ilk 5.00$ veriyor. 3 ingilizce 2 tane türkçe anket gönderdiler şimdiye kadar,9.00 $ oldu.30.00$ lara ulaşınca ödeme yapıyormuş.
survey head, 5 milyon dolar sermaye ile kurulmuş sağlam bir firma. Detaylı inceleme için http://www.anketlekazan.net/anketle-kazan-firmasi-survey-head.html linkine tıklayabilirsiniz.
Milleti oyalama. Madem kazanmak bu kadar kolay sen niye blog yazıyorsun? Niye bunun kitabını yazıp ücretli olarak satıyosun?
Ya çok aç gözlüsünüz ya da sahtekarsınız..
Milleti sömürmeyi bırakın artık..
sana iyi bir psikologa gitmeni tavsiye ederim, üzülme ya para kazanamıyorsan kendini ya da bakış açını değiştir. 5 milyon dolar sermaye ile kurulmuş 12 yıldır bütün dünyada hizmet veren survey head sahtekar, nike, coca cola gibi dünya devleri ile çalışan survey scout dolandırıcı. bunların hepsi enayi bir tek sen mi akıllısın, küfürbaz herif.
survey scout bu işin en kıral firmalarındandır. bir firma düşünün coca cola ve nike ile çalışıyor olsun. bir firma düşünün hem üyelerine anket doldurdukları için ödeme yapsın hem de evlerinden çalışabilecekleri part time iş imkanları sağlasın. detaylı inceleme makalesini bu linkte bulabilirsiniz. http://www.anketdoldurparakazan.com/survey-scout-incelemesi.html
Önemli not: ücretsiz sitelerin çoğu scam siteler. 3 yıldır binden fazla site test ettik, hangisi scam hangisi güvenilir diye. ücretsiz üye olunan sitelerin %80'i scam site çıktı. başlarken dikkatli olun ve iyice araştırın bu sistemi sonra boş yere kürek çekmiş olursunuz benden söylemesi.
survey head, 5 milyon dolar sermaye ile kurulmuş sağlam bir firma. Detaylı inceleme için http://www.anketlekazan.net/anketle-kazan-firmasi-survey-head.html linkine tıklayabilirsiniz.
benim konuda yazdığım mesajlar bunlar. bu yazdığım mesajlar insanları aydınlatmaktan başka maksatı olmayan yazılar. ancak dar düşünen, geri kafalı ve terbiyesiz kişiler, bu mesajlarım karşısında senin verdiğin tepkiyi verir. parasızlık senin kaderin değil çocum, git bir doktordan yardım al, sana ayıracak zamanım yok. hadi çocum, hadi yavrum, kış kış.
Başlamadan önce bir küçük not düşelim, anketle para kazanmak için mümkün olduğu kadar çok güvenilir, ödeme yapan anket firmalarının sitelerine üye olmak gerekiyor. Hem güvenilir yüzlerce ödeme yapan anket firmasının listesinin olduğu, hem de başlarken yapılması gereken adan zye her şeyin adım adım anlatıldığı 45 TL fiyat ile satılan kitabımızı satın almanızı tavsiye ederiz. Kitabımızı satın almak için:...
valla kıydım paraya biraz önce üye oldum. Anketler her ülkenin dilinde gönderiliyor. Control paneli inglizce ama ankete başlarken ülkeni soruyor türrkiye yi seçince anket türkçe geliyor. sadece türkiye değil ortadoğu ülkeleri bile var.
Bide anketler profiline göre geliyormuş. bana finansal bir anket geldi. bankaların yeniliklerini falan soruyor. 40 dk 8 dolar.