İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Susma.in Kitap Çekilişi İçin Anket

Hangi kitap ankette olsun?

• Kullanılan toplam oy
    12

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
http://susma.in/ olarak kitap çekilişi hazırlığındayım.Çekiliş için Emir kardeşimizden gerekli izin alındı.Çekiliş okullar açıldıktan sonra olması bekleniyor.Çekilişe her isteyen katılabilecek.Anketteki kitaplardan birini oylarsanız ve neden o kitabı seçtiğinizi belirlerseniz çok makbule geçer.Unutmayın,sizin seçtiğiniz kitap çekilişte olacaktır.

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Ankete katılımları bekliyorum...Kafama eserse 3 kitap birden de çekilişe sunabilirim :D

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Ben Dan Brown 'ın 2 kitabını okumuştum.Bir yandan fantastik bir yandan gerçekçi tarihi bilgiler falan da var içinde :)

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Listedeki seçeneklerden Suç ve Ceza kesinlikle okunmalı. Liste dışı düşünürseniz de Zülfü Livaneli kitaplarını öneririm.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
öncelikle dostoyevski olduğu için suç ve ceza,
listede olmayan dostoyevskiden qumarbaz ve yine listede olmayan fareler ve insanlarda olmalı...

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Çekilişi 19 eylül gibi yapmayı düşünüyorum.Dostoyevski şu anda önde gidiyor gerçekten Suç ve Ceza bir solukta okunacak bir kitap...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.