![]() |
![]() |
Ne yazacaksan buraya yaz.
daha flood un ne oldugunu bilmeyen bir yöneticiiyineti kimlern yönettiği ortada...
Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım ?
Gokmens artis artis bir cevap göremedim, gayet düzgün uslupta cvp vermiş sizin artis anlayışınız nedir ?
Gokmens artis artis bir cevap göremedim, gayet düzgün uslupta cvp vermiş sizin artis anlayışınız nedir ?
Ki sizin hakkınızda hüsnü zan ederek uyarmış ben flood yapanlara uyarı yapmadan uzaklaştırıyorum, forum kurallarını okumanız gerekmektedir.
Gokmens,
Bu flood konusu hangi konu ?
peki. madem yasak ben hatalıyım ban yemem gerekir yada herhangi bir ceza. vermediğine göre işini yapımıyor. flood yasak diyor flood un ne oldugunu açıklıyorum yapmadıgımı belirtiyorum. küçümseme babında herşeyin farkındayım diyor. yahu madem farkında flood yok ortada flood yapmak yasak die nie pm atıo bu adam bana ?
Ekleme:
ortada flood yapılan bir konu yok işte anlatmaya alıştıgım o.
http://forum.iyinet.com/satilik-domainler/190367-28-uzantisi-dolu-video-domaini.html
yorumları birleştirmiş. 2 3 arayla günceldir yazılan yorumlar vardı. + iyinette flood yapılamıyor aynı yorum altına "ekleme" olarak yeni yorum ekleniyor ve konu sonkonularda başa çıkmıyor.
Ekleme: örnek yorum![]()
Hala bel altı vurarak nasıl fıtratta olduğunu gösteriyorsun. Bir yönetici kimseyi flood atıyorsunuz diye uyarmak zorunda değildir bunun cezai işlemi uzaklaştırmadır. Eğer flood yapmışsanız ve moderatör sizi uzaklaştırmayıp PM atıp sizi uyarmışsa sizin ekmeğinizi düşündüğündendir, bunu anlamanız gerekir.
"Herşeyin Farkındayım" sözünde zerre kadar artislik görmüyorum.
Tekrar okuyun kuralları
3-) Flood ardarda mesaj yazmaktır ve konuyu üste çıkarma amaçlı yapılmaktadır. Bu olay forum düzenini bozduğu için flood yapmak yasaktır. (2 mesaj ardarda bazı durumlarda hoş görülebilir.) Ceza = 1 gün uzaklaştırma. Tekrarında ise Ceza = 1 hafta uzaklaştırma.
aynen. kafalarına göre hüküm sürüyorlar pm lere adam akıllı cevap vermiyorlar bu nasıl yönetim!!!
arkadaşınızı korumak hakkınız ama sizinde dediğiniz gibi ardarda yorum yapmak.
Olaya taraf olarak değil tarafsız olarak bakarsanız sevinirim.
özür dilerm yanlış anlamışım söz bana değilmiş. tabi böyle yanls anlamalara karşı uslubla konuşması gerekir bir yöneticinin o ayrı mesele. diğer bi konuda .ok merak ettim flood ne gerçekten biliyomusunuz ?