İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

swish

H

hakan`

Misafir
arkadaslar ben internetten swish 1.51 tr diye bir flash programı indirdim ama kullanamadım flashları test in browser yapınca harflerin yeri değişiyor karman çorman bişiler çıkıyor lütfen bu konuda bana yardım edin . .

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam hakan

o swish denilen programın deneme sürümlerinin özelliğidir. yaptığın animsyon allak bullak olur. iki tavsiye, 1 : swish in 2. sürümüde var, bence onu kullan. 2 : http://www.astalavista.com adresinde swish 2 veya istersen senin kullandığın sürümün crack dosyasını arat ve olayı bitir.

hadi kolay gelsin...

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
http:/sayac1.netfirms.com/swishkey.exe adresinden keymakerini indirebilirsin, sonra swish register bölümündeki sayıyı bu programa yazıyosun o da sana tam sürüm kodunu veriyor. umarım yeterince açıktır.

H

hakan`

Misafir
tamam oldu swish key indirdim tam sürüm kodunu verdi çok saolun

C

coolturk

Misafir
Selam,

Bu mesaj tüm swish kullanıcıları içindir. Swish Kaynak Dosyalarına ihtiyaç duyanlar sitemi ziyaret edebilirler. Ayrıca tüm sorunlarını forumlarda diğer Türk ve gavur kardeşlerimizle paylaşabilirler.

Saygılar,

Ekrem....

www.coolturk.com
[email protected]

H

hakan`

Misafir
coolturk.com girdim üye oldum çok güzel bir site ve çok fazla kaynak var ama üyelik sisteminde bir sey var yada ben beceremedim logi oluyorum sonra downloads tıklıyorum karsıma kısıtlı bölüm falan çıkıyor kullanıcı bağlı değil falan diyor yardım edin plss :))
site sahibi ekrem kardes :) pls yardım ett
ben acemi bir swish kullanıcısıyım :pp

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5