İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Symbian içerikli WordPress veritabanı satılık

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Demo adresi: http://omm.freehostia.com/
İstenen minimum fiyat: 15$
Kategori, yazılımın içeriği nedir: WordPress Veritabanı
Lisans bilgileri: Yok
Lisans sonlanma zamanı: Yok
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok

Veritabanında 2064 yazı ve kategoriler bulunuyor.

Ödeme : PayPal

Satışı baltalamayan ve de fiyat konusunda yorum yapmayan arkadaşlara ayrıca teşekkürler.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
db kac kişiye satılcak ona gore fiyat yazarsan veya benden başkasına satmamaman şartı ile alırsam ne kadar istiyorsun ?

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
db kac kişiye satılcak ona gore fiyat yazarsan veya benden başkasına satmamaman şartı ile alırsam ne kadar istiyorsun ?

O konuda herhangi bir sınır koymuyorum. Zaten DB'yi alan kişiler ufak rewrite'lar ile tekrar unique hale getirebilirler. Aslında unique demiyelim de, diğerlerinden farklı bir içerik oluşturabilirler.

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O konuda herhangi bir sınır koymuyorum. Zaten DB'yi alan kişiler ufak rewrite'lar ile tekrar unique hale getirebilirler. Aslında unique demiyelim de, diğerlerinden farklı bir içerik oluşturabilirler.

almayı düşünüyorum ama bu dediğinizi nasıl yapacağın bilgi verirseniz düşünebilirim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.