İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Takıldım Yardım Lütfen

seniseviyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar

www.seniseviyo.com

phpizabi kurdum fakat ilerliyemiyorum. Ne yapmam gerekiyor anlıyamadım bi türlü.

Installation success!

Your software is now installed!

In order to access your site as ADMINISTRATOR, you have to register on it and login with that new account. Note that you should register right now as the first user who register is set as default Administrator.

If your script is working correctly, you should delete this installation script (simply delete the installer directory).

You can now go to your newly installed PHPizabi portal by clicking here.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
admin olarak giriş yapmak için kayıt ol ve o hesapla login ol diyo. ilk sen bunu krup kayıt olucaan için otomatik olarak admin olucaksın diyo da bruaya yazdın artık kim bilir kaç adminin var..

neyse sonra da yükleme dosyasnı sil diyo

seniseviyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) valla sorunda bu ya kayıt olunacak linki vermemis.

seniseviyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
son aşamada successfull diyo . yeni portalına gir diyo yine aynı sayfaya yonlendirio roottaki php . installeri silsemde oraya yonlendiriyo

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
your script is working correctly, you should delete this installation script (simply delete the installer directory).

Gayet basit installer klasorunu sil ayni mambo kurulumu gibi. Ama kurulumunda bak klasorlerin yazım izni var mı ordan hata olabilir.

seniseviyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
marissoft' Alıntı:
your script is working correctly, you should delete this installation script (simply delete the installer directory).

Gayet basit installer klasorunu sil ayni mambo kurulumu gibi.

son aşamada successfull diyo . yeni portalına gir diyo yine aynı sayfaya yonlendirio roottaki php . installeri silsemde oraya yonlendiriyo

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.