İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tamamen Özgün ve Orjinal Makale Yazımı | SEO Uyumlu | Uygun Fiyat

DeathTime

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar. Yazıya biraz kendimden bahsederek giriş yapayım. Daha önce birkaç sitede yazarlık ve editörlük yaptım, bu gibi işlerde tecrübem vardır fakat asıl alanım makale yazarlığıdır. Bayadır yapıyorum bu işi ve sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Sevdiğim bir iştir makale yazarlığı, haliyle de tecrübem daha fazla. Daha fazla lafı uzatmadan hemen makale yazarlığında ne yaptığımı anlatayım.

Makale Yazarlığında;

-Genel olarak her konuda makale yazıyorum.
-Eğer verdiğiniz konu hakkında herhangi bir bilgim ve fikrim yoksa, ve konunuz araştırılmaya açık bir konu değilse (bazen öyle şeyler olabiliyor) genellikle o konu hakkında makale yazmıyorum.
-Hızlı iş yapmak prensibimdir, makalelerinizi olabildiğince hızlı ve güzel yazmaya çalışıyorum.

Yazılarımda Dikkat Ettiklerim;

-Her şeyden önce özgün yazılar yazıyorum, kesinlikle kopyala yapıştır tarzı işler yapmam.
-SEO uyumlu yazılar yazıyorum.
-Yazım hatası yapmamaya çalışıyorum, makale bittiğinde bu gibi şeyleri kontrol ediyorum, herhangi bir hata varsa düzeltiyorum.
-Dilbilgisi kurallarına uymaya çalışıyorum, noktalama kuralları dahil en küçük şeylere dikkat ediyorum ki makaleniz sıkıcı bir hal almasın.
-Ayrıca yazılarımı kendimden de bir şeyler katarak orjinalleştirmeye çalışıyorum.
-SEO uyumlu makale yazdığım için eğer isterseniz de 3 adet etiket belirliyorum.

Konular;

-Aslında konu pek ayırmam her türlü konuda yazarım, sadece ilgi alanımın dışında kalan konularda daha fazla araştırma yapıyorum o kadar. Onun dışında özel olarak oyun ve teknoloji konusunda daha iyi yazdığımı düşünüyorum.

Ödeme ve Ücret;

-Ödemeleri Paypal'dan alıyorum.
-Ücretler standart 100 kelime 1 TL, 200 kelime 2 TL, 300 kelime 3 TL şeklinde devam ediyor.

İletişim;

-Buradan P.M atarsanız detayları konuşabiliriz.

Teşekkürler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.