İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tanıtım Maili Atılır Görmelisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

Yuhbebune

Misafir
Siteler için her kategoride tanıtım maili atılır mailler sunucu ile ilgili bir şey olmadıkça gereksize düşmez Mail Lİsteleri aşağıdadır...

Mail Kategorileri
Firma
Gazeteler
Karışık Firmalar
Elektrik Firmaları
İnsaat Firmaları
Güvenlik
Kargo
Lojistik
Kurumlar
Hastaneler
Gıda
Marketler
Elektronik

Yahoo Mail Adresleri
Facebook Kullanıcıları
Bloglarda Takılan Kişiler
Karışık Listeler
Hit Sitelerinde Takılan Kişiler
Mizah Sitelerinde Takılan Kişiler
Film Sitelerinde Takılan Kişiler
Karışık Mail Listeleri(Herkeze Uygun)
Hit Sitelerinden Toplanan Listeler
Blog Sitelerinden Toplanan Listeler
Forum Sitelerinden Toplanan Listeler
Webmaster Sitelerinden Toplanan Listeler
Para Kazanma Sitelerinden Toplanan Listeler
Mizah Sitelerinden Toplanan Listeler
Firma Sitelerinden Toplanan Listeler

Diğerlerini sorunuz mail listeleri mevcuttur elimde
Fiyatı=1k mail çekimi adresi 1 tl dir..
Maillerin amacı site sayfa v.b tanıtmaktır..Mailler Günceldir...
Kategoriyi söyleyin 5 dakikada teslim edilir
Ödeme Yolları=PM isteyiniz...

Mailleri çektiğimiz programın resimleri=
http://img18.imageshack.us/img18/1019/screenhunter001y.png
Mail Listelerin Örnek Resimler=
http://img13.imageshack.us/img13/1751/screenhunter002v.png

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Anlamadığım şey benim mailim senin babanın malımı. Ben istemeden bana nasıl reklam maili gönderirsin. Ben şimdi senin ip adresini savcılığa versem cebinde on binlerce tl tazminat ödeyecek para varmı. Onu geçtim mail gönderdiğin adam o ip adresini ve tanıtımı yapılan siteyi mahkemeye verse sen ve o sitenin sahibi ne yapacak. Ben şimdi bu konu dolayısıyla iyineti mahkemeye versem ve suça ortaklıktan milyarlarca tazminat ödeyecek olsa naparsın.

Adama bak gayette keyifle yazıyor umrunda değil. Ben siteye bana geri dönüş yapılsın diye mailimi bırakıyorum senin gibiler yüzünden günde 10 normal mail geliyosa 100 spam geliyor. Benim mail kutumun telif hakkınımı aldın nasıl benden habersiz bana reklam gönderirsin.

Anlaşılan o ki artık spam gönderenlere dava açmak lazım. Birazda tazminat parası yeriz artık.

Y

Yuhbebune

Misafir
Bu kişiler sitelere üye olurken mailinin paylaşılacağı kuralını kabul ediyor bizde büyük sitelerden para ile alıyoruz konu baltalamayın ve saçma sapan yorumlar yazmayın ıp adresimi istiyorsanız savcılığa verin biz bunlar için milyonlarca para harcıyoruz...

dusesmoda

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Anlamadığım şey benim mailim senin babanın malımı. Ben istemeden bana nasıl reklam maili gönderirsin. Ben şimdi senin ip adresini savcılığa versem cebinde on binlerce tl tazminat ödeyecek para varmı. Onu geçtim mail gönderdiğin adam o ip adresini ve tanıtımı yapılan siteyi mahkemeye verse sen ve o sitenin sahibi ne yapacak. Ben şimdi bu konu dolayısıyla iyineti mahkemeye versem ve suça ortaklıktan milyarlarca tazminat ödeyecek olsa naparsın.

Adama bak gayette keyifle yazıyor umrunda değil. Ben siteye bana geri dönüş yapılsın diye mailimi bırakıyorum senin gibiler yüzünden günde 10 normal mail geliyosa 100 spam geliyor. Benim mail kutumun telif hakkınımı aldın nasıl benden habersiz bana reklam gönderirsin.

Anlaşılan o ki artık spam gönderenlere dava açmak lazım. Birazda tazminat parası yeriz artık.

Aynen Katılıyorum bıktım bu spamcılardan hep zarar hep zarar

Y

Yuhbebune

Misafir
özellikle yazdım biz spamcı değiliz girişi yaparken üyeler bu kuralları kabul ediyortlar bizde o sitelerden alıyoruz bizde bu iş için para veriyoruz kişiler bu şartı kabul etmişse ilgi alaıysa bu onlar için spam değil fırsat oluyor...

Ekleme: Özellikle kategorize ediyoruz siz elektirikle uğraşıyorsanız size gazete ile ilgili bir mail göndermiyoruz dolayısıyla buda spam olmuyor reklam oluyor ve mail atılan kişide yararlanıyor...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
özellikle yazdım biz spamcı değiliz girişi yaparken üyeler bu kuralları kabul ediyortlar bizde o sitelerden alıyoruz bizde bu iş için para veriyoruz kişiler bu şartı kabul etmişse ilgi alaıysa bu onlar için spam değil fırsat oluyor...

Kardeşim saçmalamayın. Hiçkimse bir siteye üye olurken benim mailimi spam yapan yerlere para karşılığı satabiliyorsunuz diye bir seçeneği işaretlemez. Ben hiçbir yerde öyle bir seçenekte görmedim. Adam foruma üye oluyor orada adminden mesaj gelebilir işaretli oluyor ona sen izin diyorsan çüş derim anca.

Senin bunları o 3. sınıf sitelerden kaç paraya aldığında bizi ilgilendirmiyor. Ben sana şunu soruyorum sadece. Bana spam yollarken bana soruyormusun. Madem benim mailime reklam mesajı göndereceksin parayı o uyduruk sitelere değil bana vermen lazım. Oh ne güzel site senden parayı alsın sen reklamını yaptıklarından bizde sizin spamlarınızla uğraşalım.

Bloglarda Takılan Kişiler
Bana bu blogların ismini söylesene bi sahipleriyle konuşayım bakalım gerçekten sana satmışlarmı kullanıcı bilgilerini.

Facebook Kullanıcıları
Peki facebooktan nasıl aldın mailleri onuda söylesene. Facebook sana para karşılığında maillerimi sattı.

Sen şuna kısaca marez sitelerden cracklı bir iki programla site adresini yazıp arattırıp bulduk desene.

istiyorsanız savcılığa
Ondan sonra evine trilyonluk haciz gelince kendini en yakın köprüden atarsın.

Yöneticiler konuyu silin böylelerinide burada barındırmayın sonra böyle konular yüzünden iyinetin sahibininde başı ağrır.

Ekleme: Özellikle kategorize ediyoruz siz elektirikle uğraşıyorsanız size gazete ile ilgili bir mail göndermiyoruz dolayısıyla buda spam olmuyor reklam oluyor ve mail atılan kişide yararlanıyor...

Biz mantıklı insanlar zaten aramızda istenmeyen reklam maillerine spam diyoruz. Spamın başka bir açılımımı var. Ben senden gazete reklamı ile ilgili bir istektemi bulundum nasıl benim mailimi kullanıp üstünden para kazanıyorsun.

Y

Yuhbebune

Misafir
Mesajlarınıza dikkat edin terbiyeyi elden bırakmayın ve ne yapabiliyorsanız yapın ben tekrar söylüyorum adam elektirikçiyse biz ona gıda sektörü ile ilgili birşey göndermiyoruz dolayısıyla bu gereksiz mesaj olmuyor örneğin sitesine hit kazandırmak isteyen bir site sahibine hit sitelerinin tanıtımını gönderiyoruz ben 1 senedir bu işi yapıyorum sizain gibi saçma sapan tepkileri çok gördüm sözüm meclisten dışarı it ürür kervan yürür :)

StyLes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Kardeşim saçmalamayın. Hiçkimse bir siteye üye olurken benim mailimi spam yapan yerlere para karşılığı satabiliyorsunuz diye bir seçeneği işaretlemez. Ben hiçbir yerde öyle bir seçenekte görmedim. Adam foruma üye oluyor orada adminden mesaj gelebilir işaretli oluyor ona sen izin diyorsan çüş derim anca.

Senin bunları o 3. sınıf sitelerden kaç paraya aldığında bizi ilgilendirmiyor. Ben sana şunu soruyorum sadece. Bana spam yollarken bana soruyormusun. Madem benim mailime reklam mesajı göndereceksin parayı o uyduruk sitelere değil bana vermen lazım. Oh ne güzel site senden parayı alsın sen reklamını yaptıklarından bizde sizin spamlarınızla uğraşalım.

Bana bu blogların ismini söylesene bi sahipleriyle konuşayım bakalım gerçekten sana satmışlarmı kullanıcı bilgilerini.

Peki facebooktan nasıl aldın mailleri onuda söylesene. Facebook sana para karşılığında maillerimi sattı.

Sen şuna kısaca marez sitelerden cracklı bir iki programla site adresini yazıp arattırıp bulduk desene.

Ondan sonra evine trilyonluk haciz gelince kendini en yakın köprüden atarsın.

Yöneticiler konuyu silin böylelerinide burada barındırmayın sonra böyle konular yüzünden iyinetin sahibininde başı ağrır.

Biz mantıklı insanlar zaten aramızda istenmeyen reklam maillerine spam diyoruz. Spamın başka bir açılımımı var. Ben senden gazete reklamı ile ilgili bir istektemi bulundum nasıl benim mailimi kullanıp üstünden para kazanıyorsun.

Tamamen katılıyorum ! Tamamen !.
Sonuç itibariyle bana ben istemeden arkadaşıma eşime dostuma mailimi vermeden ne hakla mail atar günde 100tane spam mail geliyor yeter !

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
sakin ve relax olalım gencler herkes bir şekilde bir yerlerden ekmek yemeye çalışıyor amenna suçu hep birine atmayalım üye olurken hiç sözleşme okuyormusunuz töbe haram ondan sonra spam diyorsunuz bana niye gelmiyor peki spam ? ben üye olurken her şeye dikkat ederim bana gelen spamlar iş bankası garanti bankası ve ing bankın mailleridir başkada bir şey gelmiyor lütfen bilincli olalım saldırgan olmayalım sonuc itibari ile herkes ekmek kavgasında

StyLes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
sakin ve relax olalım gencler herkes bir şekilde bir yerlerden ekmek yemeye çalışıyor amenna suçu hep birine atmayalım üye olurken hiç sözleşme okuyormusunuz töbe haram ondan sonra spam diyorsunuz bana niye gelmiyor peki spam ? ben üye olurken her şeye dikkat ederim bana gelen spamlar iş bankası garanti bankası ve ing bankın mailleridir başkada bir şey gelmiyor lütfen bilincli olalım saldırgan olmayalım sonuc itibari ile herkes ekmek kavgasında

Ben kayıt olrken msnmi iyinete verim iyinetten gelsn ama tanımadıgım kişiler mail atıyor bune ? bu nedemek ?
sözleşmede kayıt olurkenki sözleşmede yazıyormu başkasıda mail göndericek diye ?
:eek:lmadı:

Y

Yuhbebune

Misafir
Tamam Konu Kilit Lütfen Cahile Laf Anlatmaya Çalışıyoruz Adamın İlgi Alanı Diyorum bu istediği kabul etdiği için atılan bir mail size bu mailleri nereden aldığımı göstermek zorunda değilim ama maillerin gittiğini göreceksiniz dedim neyse kusurumuz olduysa affola...:)

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
styles dostum bana gelen maillerde özellikle dikkat ederim üye olurken üyelerden ve adminlerden mesaj gelsinmi diye kutucuklar olur ben onları tıklamam mesela ama bazı arkadaşlarımız hemen üye olmak için ne gelse önüne tıklayıp geçiyorlar kafayı kaldırıp üyelik sözleşmesini okumaya bile tenezzül etmezler ha burda iyinet benim bilgilerimi satarsa bu konuda elimden gelen her şeyi yaparım sonuc itibari ile madem spam gelmesini istemiyorsunuz üye olurken spam için bi mail açın kendinize kayıtta o maili verin bu şekilde kimse sizi rahatsız etmez demek istediğim sadece relax olalım

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Mesajlarınıza dikkat edin terbiyeyi elden bırakmayın ve ne yapabiliyorsanız yapın ben tekrar söylüyorum adam elektirikçiyse biz ona gıda sektörü ile ilgili birşey göndermiyoruz dolayısıyla bu gereksiz mesaj olmuyor örneğin sitesine hit kazandırmak isteyen bir site sahibine hit sitelerinin tanıtımını gönderiyoruz ben 1 senedir bu işi yapıyorum sizain gibi saçma sapan tepkileri çok gördüm sözüm meclisten dışarı it ürür kervan yürür :)

Kardeşim ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun. Sen bana ne hakla nasıl olsa senin istediğin kategoride mesaj gönderiyorum o zaman susta gelen maile katlan diyebiliyorsun. Benim mail adresimin tapusunu aldında benimmi gaberim yok. 1 yıldır bu işi yapıyorsan inan piyasada aynı senin gibi boş beleş adamlar dolu olduğu için yapabiliyorsundur. İşine gelmeyince saçma tabi. Benim mail adreslerimin kahyası sensinya zaten.

Hala o satın aldım dediğin blogların ismini bekliyorum senden.

Ekleme:

Yok arkadaşım ben hiçbir şekilde spam kabul etmiyorum. Sen o bu şu yoldaki ahmet parktaki mehmet beni ilgilendirmiyor.

Y

Yuhbebune

Misafir
Cevabını verdim Blogların ismini vermek zoruda değilim ama pm den msn inizi gönderin blogların sahibinin msn adreslerinide vereyim blog isimlerinide sizi yüz yüze görüştüreyim bloglarının giş kurallarını okuyun neler yazıor...

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
styles dostum bana gelen maillerde özellikle dikkat ederim üye olurken üyelerden ve adminlerden mesaj gelsinmi diye kutucuklar olur ben onları tıklamam mesela ama bazı arkadaşlarımız hemen üye olmak için ne gelse önüne tıklayıp geçiyorlar kafayı kaldırıp üyelik sözleşmesini okumaya bile tenezzül etmezler ha burda iyinet benim bilgilerimi satarsa bu konuda elimden gelen her şeyi yaparım sonuc itibari ile madem spam gelmesini istemiyorsunuz üye olurken spam için bi mail açın kendinize kayıtta o maili verin bu şekilde kimse sizi rahatsız etmez demek istediğim sadece relax olalım

bana üyelik sözleşmesinde, "maillerini< para karşılığı satılır" gibi bir cümle geçen internet sitesi gösterirmisin?

Eski konu dediğiniz kaç ay önce bakar mısınız :)

iyi ozaman ben kendi konularımı 1 ay aralıklarla döndürüp döndürüp yayımlayayım, mantıklı mı bu?

Y

Yuhbebune

Misafir
Mailleriniz para karşılığı satılır diye yazmaz bende bunu ifade etmedim zaten mailleriniz diğer 3.kişilerle paylaşılır sorumluluk kabul etmeyiz diye yazar büyük hit sitelerinde genellikle yazar araştırıp bulabilirsiniz

Ekleme: ayrıca ben konuyu kapattım kilit talebimi yaptım artık mesaj yazamnız eleştiri yapmanız uygun düşmez...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Tamam Konu Kilit Lütfen Cahile Laf Anlatmaya Çalışıyoruz Adamın İlgi Alanı Diyorum bu istediği kabul etdiği için atılan bir mail size bu mailleri nereden aldığımı göstermek zorunda değilim ama maillerin gittiğini göreceksiniz dedim neyse kusurumuz olduysa affola...:)

Hayır ben affetmiyorum kardeşim. Burda cahil para için bu bilgileri kendi gibi ciğeri beş para etmezlere satan sitelerle senin gibiler oluyor.

Senin gibiler yüzünden işimiz gücümüz spamla uğraşıyoruz. Burda herhangi bir site veremezsin çünkü yemez. Hadi sıkıyosa bana bir iki blogun adını söylesene.

Birde inatla diyorsun kabul ediyor millet. Kim kabul ediyor bana spam yapabilirsiniz diye. Spama ve spamcılara hayır.

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
yok ben spam istemiyorum yahu arkadaş istemiyorsan üye olma olurkende mail verme kurtul bu dertten sanki ben çok istiyorum size spam gelmesini sanki ben yapıyorum bu işi ne diyeyim daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.